שאלה... מי בא מחר להופעה של מוניקה סקס בבארבי בת"א?
M MiStEr G u I t A r New member 27/6/03 #3 אננניייייייייייייייי ../images/Emo168.gif חברה!!! השקופיוץ (הלהקה שלי) , זכינו היום התחרות להקות מכל הדרום המקום הראשון!!!!! אני מאושר!!
אננניייייייייייייייי ../images/Emo168.gif חברה!!! השקופיוץ (הלהקה שלי) , זכינו היום התחרות להקות מכל הדרום המקום הראשון!!!!! אני מאושר!!
I Im a real dum dum New member 27/6/03 #10 מעיין??? את הולכת להופעה????. עם מי ואיך את מגיעה לשם? ררררררררררר....
M MiStEr G u I t A r New member 27/6/03 #9 תבואי!!!!!!!!!!!!!!! ../images/Emo168.gif ואם תראי מישהו, שמצוייר לו על כל הגב את הלוגו של מוניקה, תדעי שזהו אני
תבואי!!!!!!!!!!!!!!! ../images/Emo168.gif ואם תראי מישהו, שמצוייר לו על כל הגב את הלוגו של מוניקה, תדעי שזהו אני
S shit in yout face New member 27/6/03 #5 ../images/Emo25.gifאההיי, סיסטרס אנד ברוד'רס! כל מי שהולך היום להופעה אז שיעשה הכי כיף שהוא יכול לעשות, ותשתוללו, תתפרעו, תעשו פוגו, תזיעו, תקפצו, קיצר, תעשו מה שאני עושה כל יום בבית... תהנו!! לאב יו אול!, לינור
../images/Emo25.gifאההיי, סיסטרס אנד ברוד'רס! כל מי שהולך היום להופעה אז שיעשה הכי כיף שהוא יכול לעשות, ותשתוללו, תתפרעו, תעשו פוגו, תזיעו, תקפצו, קיצר, תעשו מה שאני עושה כל יום בבית... תהנו!! לאב יו אול!, לינור
I Im a real dum dum New member 27/6/03 #6 בעזרת אשם have fun and get wasted! .. כןכן התלהבתי מהאייקון הזה נראה לי אני אאמץ אותי בחיקי!
M MiStEr G u I t A r New member 27/6/03 #11 וואייי אלינור... ../images/Emo7.gif ../images/Emo168.gif אני מזה עצוב בשבילך....
I Im a real dum dum New member 28/6/03 #14 ואו נבהלתי לרגע.. ולא ידעתי שיש עוד אלינור בפורום אוף אני רוצה בלעדיות!
M MiStEr G u I t A r New member 28/6/03 #15 נו בסדר את בלעדית../images/Emo70.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo168.gif את אלינווי
I Im a real dum dum New member 28/6/03 #16 יפי דו! וחוצמזה אם אני לא טועה קוראים לה לינור... לא אלינור? אבל זה לא משנה כבר כי אני אלינווי!