שאלה...

RaistGirl

New member
שאלה...

זה לא ממש (טוב ממש לא!) קשור לאנימורפס... אבל אני רוצה לשאול את לילך שאלה לגבי הסדרה יוגי הו (תקראי לזה איך שאת רוצה...) מה הפואנטה של המשחק???? ושל הסדרה כולה???

Silver Fox

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo82.gif

או, הנוער של היום, הם רוצים ללמוד ממני... *מוחה דמעה* אז ככה: המשחק זה כזה משחק קלפים, יש לך קלפים שמתוכם קופצות מפלצות ואיתם עושים דו-קרב - כשמביסים מפלצת יורדות לך נקודות החיים, מי שנקודות החיים שלו נגמרות ראשונות מפסיד. ויש לכל מפלצת גם התקפה והגנה, וקלפי מלכודת וקלפים קסם - סיפור מסובך למדי, אפילו אני לא מבינה... הפרעונים העתיקים (ואו! פרעונים עתיקים! איזה מאאאאאאאגניב) שיחקו בדו קרב המפלצות לפני המון המון שנים. אבל אז המשחק יצא משליטה ועולם צללים נחמד התחיל להשתלט על הכל. ואז פרעה (פרעהה! איזה מגניב, שיו! פרעה! *מתה*) אחד אמיץ כלא את עולם הצללים בשבעת חפצי מילניום (עוד יותר מגניב!!!!!!!! אהההההה!!!!!!) וגם את הנשמה שלו הוא כלא בתוכם. הכל טוב ונחמד. אבל אז היו bag guys שלקחו לעצמם את חפצי המילניום, ויוגי - למרות שהוא לא רשע - יש לו תליון שנקרא פירמידת המילניום (מגניב!!!!!! די!!!!!!) ובתוך הפרמידה חי הפרעה העתיק, שהוא יאמי יוגי (יוגי האפל ביפנית) והוא בעצם הפיצול אישיות שלו. אז יוגי נלחם בחברה הרעים בדו קרב כדי להציל את העולם, בלה בלה בלה, הסוף.
*גאה בעצמי*

Nagini Potter

New member
יאמי... כן, בהחלט... *מבט ממזרי*

מה שמוזר הוא שבתחילת העונה, החברים שלו לא שמים לב שהוא נהייה מישהו אחר בזמן הקרבות!! הוא נהייה גבוה יותר באיזה מטר, והעיניים שלו הופכות מעיני ארנב לעיני מיצי, והחברים הטובים שלו לא שמים לב....
גמכן חברים... והמשחק קלפים הזה מעצבן אותי! איזה רמאות זה הדבר הזה.... יש את כל הקלפים האלה שהם כאילו, "אוקיי, אני קלף קסם/מלכודת/ווטאבר ואתה לא ידעת שאני פה אבל עכשיו הפעילו אותי, ואני אומר שהמפלצת שלי תקבל מיליון נקודות חיים, ושכל המפלצות שלך ימותו! למה? כי אני משוגע!" זה לא חוכמה..... מי שיש לו את הקלף המתחכם יותר, מנצח דרך אגב, אני היחידה שרואה בצד של העמוד (פה בפורום!) פרסומת של יוגי הו?
היא מעצבנת, וליוגי יש עיניים בתכלת מעצבן.... העיניים שלו בסדרה סגולות. כאילו, סגולות. מה הקטע? אני בחיים לא אבין את הסדרה הזאת.... *אנחה* לי זה לא יקרה Nagini Potter

Silver Fox

New member
אחותי!../images/Emo24.gif../images/Emo82.gif

גמאני לא מבינה איך הג'ירפות המכוערות האלה שקוראות לעצמן החברים שלו
לא שמים לב שהוא הופך לפיצול אישיות שלו!!! וגם אני ראיתי את הפרסומת, ליוגי יש עיניים בתכלת וזה דווקא יפה לו
, אבל סגול זה הכי, אחי! (אחותי?
)

RaistGirl

New member
מה שרציתי לדעת זה את הקטע|ברית|

של פיצול האישיות שלו... ד"א... ביום חמישי עשיתי בייביסיטר אז הילדים צפו בקלטת של פוקימון... אז צפיתי בפוקימון, צפיתי ביוגי הו, והבנתי שיוגי הו יותר שאווה!

Nagini Potter

New member
נו ברור... יש לו מיצי / ארנב סגול

דרך אגב, אם אנחנו כבר נמשכות לילדים מצוירים בני עשר (כן, אנחנו חולות
), לאש נורא מתאים שחור, הוא הרבה יותר חמוד כשהוא מוריד את הדבר הכחול הזה ונשאר רק עם החולצה השחורה ממתחת אל תגידו לאח הקטן שלי שאמרתי את זה...
לי זה לא יקרה Nagini Potter

Silver Fox

New member
יעל...../images/Emo82.gif

"הוא הרבה יותר חמוד כשהוא מוריד את הדבר הכחול
) או שלא.
לדבר הכחול קוראים וֶסְט. vest.

RaistGirl

New member
צודקת!!!!

והגעתי למסקנה שיוגי הרבה יותר שאווה מאש! בעעעעע אף פעם אל תישנו מ4 לפנות בוקר עד 20:00!!!!

Silver Fox

New member
אחיותיי!../images/Emo24.gif../images/Emo82.gif|מאיר|

בנותיי! רגליי! ידיי! אוזניי! גבותיי! נחיריי! מעיי!!!!!!!!!!!

RaistGirl

New member
יעלוצ'קה...

יש למחלה הזאת שם... היא נקראת פדופיליה עכשיו כשאנחנו מודעות לבעיה כבר התקדמנו שלב אחד בדרך לפתרונה!

Silver Fox

New member
ווווווואאההההה!!!../images/Emo7.gif../images/Emo82.gif|מאיר|

אין יותר פרסומת של יוגי. זו פרסומת עכשיו של שני אנשים מכוערים!
רוצים את יוגי!!!!!!

RaistGirl

New member
ראיתי את הפרק של אתמול|ברית|

עכשיו (כן אני רואה את זה! יש למישהו בעיה? מאנגה רולז!) ואיזה מניאק באקורה! הוא ניסה לקחת ליוגי את מיצי!!!!

Nagini Potter

New member
../images/Emo6.gif

כן, זה היה קטע יפה... הוא כזה מתחמן את כולם כדי לקחת להם את הנשמות כדי שהם לא יוכלו לעשות כלום כשהוא לוקח ליוגי את הדבר של המיצי, ואז איך שהוא מתקרב ליוגי הפיצול אישיות המיצי שלו עושה "אההההההההה.... עבדתי עליך, יש לי נשמה ספייר"
לי זה לא יקרה Nagini Potter

Silver Fox

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo82.gif|מאיר|

הדבר היחיד שרע ביוגי זה שיש מסרים של אהבה וחברות ודברים קטנים וחמודים
וזה לא היה באקורה! זה היה באקורה מיצי! כאילו יאמי באקורה! כאילו הפיצול אישיות שלו!

Nagini Potter

New member
אבל הבאקורה מיצי לא מתוחכם.....

כי הוא לא גדל בכמה מטרים ולא משנה את הצורה של העיניים שלו!! הא הא! נראה לי... מי זה באקורה בכלל? אני בכלל לא רואה את הסדרה הזאת, בעיקרון, פשוט אח שלי רואה אותה כשאני על המחשב, וכשאתה יושב על המחשב הטלויזיה נמצאת איזה עשרים ס"מ מהפרצוף שלך, אז קשה לא לשים לב... לי זה לא יקרה Nagini Potter

למעלה