שאלה

טיפ_טיפ

New member
שאלה

שהופיעה בפורום בר אילן - החוג המשולב : עזרה דחופה בהשגת טקסט מאת: Flamesו 10/07/03 | 10:42 אולי מישהו יוכל לעזור לי? פעם, פעם, הציגו לנו טקסט (בשיעור במחלקה לפסיכולוגיה) שהמטרה שלו הייתה להראות לנו את ההשפעה שיש לציפייה על הבנת הטקסט. הטקסט היה על תהליך הכיבוס: פעם אחת נתנו אותו בלי כותרת, והרבה אנישם לא הבינו על מה הוקסט או שהיה להם קשה להבין אותו, ופעם אחת נתנו את הטקסט עם כותרתף ואז היה קל מאוד להבין אותו. באותה מידה שנושא הטקסט היה תהליך הכביסה הוא היה יכול להיות על כל נושא אחר. אם למישהו יש טקסט כזה (או חושב שהוא יודע איפוא ניתן להשיג אותו)- על כביסה או כל נושא אחר. שיפנה, בבקשה, בדחיפות לקרן: [email protected] תודה רבה!

קישקשתא

New member
הערת דחוף

כמה זמן את אצלנו טיפ_טיפ? אז למה את מבקשת דברים דחופים? הרי ידוע שמה שאנחנו יכולים אנחנו מוצאים וברגע שאנחנו יכולים... רק רציתי שתדעי שבלי המילה דחוף הייתי מחפשת ועכשיו שזה דחוף ונראה (לי) כאילו מישהי חייב משהו בפורום ובחיפוש, אני לא. חבל. שבת שלום

יוסי99

New member
הערה

המלה דחוף צוטטה מההודעה המקורית, שאינה (אם אני לא טועה), הודעה של טיפ_טיפ. בהעתקה זה פשוט הועתק גם, בתום לב.

גם אני חושבת שזה היה בטעות...

זה מופיע בהודעה המקורית, וטיפ_טופ אפילו לא כתבה אותה...
מי שכתב ניסה לזרז את חברי פורום "בר אילן החוג המשולב" ולא אותנו. את הפורום הזה אין צורך לזרז... זה הפורום הכי מהיר שאני מכירה.
ומפתיע כל פעם מחדש, כמו שכבר ציינתי...

קישקשתא

New member
להפך

ההודעה נחתמה ב"לפנות בדחיפות לקרן..." עם כתובת מייל. לא הלנתי על היחס או על הבקשה שלא לחשוף את כולנו לידע, שהרי זאת הסיבה שאנחנו כאן, שלא לומר לחסוך מהכותבת את המאמץ של לבקר אותנו. אגב גם אם ההערה היתה נכונה, מי שטורחת לקחת הודעה מפורום אחר ולפרסם אותה אצלנו מאחר והיא חברת פורום ומקווה שנוכל לעזור; יכולה להרשות לעצמה לתקן או להוסיף הערה לגבי זה כמו שהעירה שהשאלה פורסמה בפורום אחר ואף קישרה. ועוד הבהרה: אני לא רוצה לערוך פה דיון ולהקפיץ את הבקשה הזו מעלה מעלה כל הזמן. דחופים ככלל נמחקים כידוע וזה יכול להיות גם דינו של השרשור הזה.

לטיפ_טיפ

אני לא מכירה מאמר כזה, אבל אני מכירה דברים כאלה שאפשר להעביר לקבוצת אנשים בעל פה. יעזור? אבל בעיקרון אפשר לחפש כל מיני מאמרים שיעשו אותו אפקט אם תשמיטי מהם את הכותרת, לא? זה לא חייב להיות מאמר שנכתב ספציפית לכך! לא?

למעלה