שאלה...

GravyTrain

New member
שאלה...

אני מכין לידידה טובה שלי שלא מכירה את הפינק פלויד מעין אוסף שלהם - כעיקרון העיקר זה המעין ספרון שיש תמיד בדיסקים שאני מכין לה משהו מיוחד עם כל מיני דברים שם אבל מאחר ומדובר בפינק פלויד גם המוסיקה חשובה. על כל פנים הרעיון באוסף זה שיש בו שירים שלא כל כך מוכרים ובנוסף גם אדם שלא חולה על הפלוידים יאהב אותם אז בנתיים חשבתי על: childhood's end free four Allan's breakfast summer '68 corporral clegg fearless san tropez והשאלה היא שמאחר וחסרים לי שלושה ארבעה שירים לאוסף נורמלי: למישהו יש רעיון לשירים שעונים על הקריטריונים? תודה רבה...

annagr

New member
רגע....

הפואנטה שלך היא לשים שירים לא מוכרים של פינק פלויד או שסתם בחרת כאלה? אני אתן לך כמה שירים מוכרים יותר, וגם נחמדים יותר: see emily play wish you were here have a cigar eclipse sheep אם בא לך (אני יודעת שמה שאני עושה פה לא חוקי ממש - להפריד את השירים מהאלבומים שלהם- אבל אני לא חושבת שתוכל לצרוב לה כמה אלבומים ביחד)

GravyTrain

New member
עוד רגע... ../images/Emo13.gif

לא, לא... העניין זה שירים שלא מוכרים. לא סתם בחרתי באלה. בחרתי אותם משום שהם יפים גם לכאלה שלא מכירים את הפלוידים לעומק וגם לא מוכרים. חשוב שהשירים שיהיו שם יענו על שתי אלה... אלה שאת אמרת מוכרים וידועים וסביר להניח שיהיו לה אותם ( חלק מהם ) אז אין טעם לתת לה אוסף עם שירים שכבר יש לה...
אבל, תודה בכל מקרה

pink floydror

New member
ממממ.

נראה לי שארוחת הבוקר הפסיכודלית של אלן תרתיע אותה קצת..חחח..:) אבל בכל מקרה.. ראיתי שהתמקדת הפסיכודלית-פרוגרסיבית שלהם..אז אני ינסה לחלץ לך עוד כמה מומלצים מאותה תקופה..(רק שיהיה כתוב ברקורד שאני גם נגד הפרדת השירים מהאלבום, אבל נו שיהיה, ביקש עזרה) Fat Old Sun Cirrus Minor Astronomy Domine The Gnome A Saucerful Of Secrets וכמה המלצות מתקופות אחרות : High Hopes The Flethcer Memorial Home marooned (עם כל הכבוד לדיסק שאתה עומד ליצור, לא העזתי לפרק את הדארקסייד או את החומה, כל אחד מהם הוא יצירה בפני עצמה, ולדעתי לתת לך קטע אחד מתוכם זה כמו לתת לך חצי שיר...מצטער..
) וכל מה ההצעות שנתתי לך תקפות רק אם אתה רוצה שירים קצרים יחסית, כי אם זמן לא הייתה הגבלה אז ההמלצות היו שונות לגמרי..:)

N a V e

New member
אני מציע את

what do you whant from me אני מאוד אוהב.והוא דיי שונה מהקו המוזיקלי של הלהקה.

למעלה