העצלנות עוד תהרוג אותי
ראשית, סבתא חיה מתה, ריספקט, מבצע ספתא הוא אחד הסרטים היותר מצחיקים שאני מכירה. עכשיו, לגבי שאלתך. בעבר כתבתי תשובה בנושא, בפורום שאסור להזכיר את שמו (רמז: לפעמים זה שם קוד לגראס). אז העתקתי את התשובה לפה, ללא השינויים המתחייבים, אנא עירכי את השינויים בראשך, אני אחרי יום עבודה של 10 שעות ואין לי כוח. להלן: "אורגזמה" אפשר לחלק לשלושה חלקים (Oh God אני נשמעת כל כך צבאית הבוקר): דבר ראשון - הראש. או הלב. או הרגש. או איך שתרצי לקרוא לזה. כאשר גוף של אישה הוא מקור עבורה לבושה וכאב, אני מאמינה שאותה אישה לא תוכל ליהנות מחיי מין מלאים ומספקים, שלא תוכל להיפתח ולחוות הנאה מינית עם בן או עם בת זוג, שתרגיש עצורה מכדי ליהנות. יכול להיות שלאחר הניתוח, אותה אישה תרגיש נוח יותר עם עצמה ועם הגוף שלה, ותוכל ליהנות מקיום יחסי מין. ובכך אני לא מתכוונת דווקא ל"אורגזמה" אלא אפילו לעובדה שהיא מסוגלת להינות מליטופים, חיבוקים ואינטימיות עם בן/בת הזוג, בלי להרגיש שהגוף שלה לא בסדר. דבר שני - ההורמונים. החשק המיני נשלט כולו על ידי הורמון שנקרא טסטוסטרון, שהוא גם ההורמון שעושה לטרנסיות הכי הרבה צרות (מבחינת שיעור הגוף, מבנה הפנים, ואפילו מבנה האישיות). אז מורידים להן את הטסטוסטרון לרמות קרובות מאד לאפס. כך, אם לגבר יש בגוף טסטוסטרון, נניח ברמה של עשר יחידות, מה שעושה אותו חרמן כל הזמן, ולאישה יש בגוף טסטוסטרון נניח ברמה של שלוש-ארבע יחידות (מה שעושה אותה חרמנית אבל פחות), לטרנסית יש בגוף טסטוסטרון ברמה של 0.1 או 0.2 טסטוסטרון. מה שאומר שהחשק המיני שלה לא קיים. פשוט אין לה ליבידו. לא בא לה סקס. נדמה לי שהנקודה הובנה עכשיו, בתחילת התהליך נותנים המון נוגדי טסטוסטרון והחשק המיני יורד. אבל אחרי הניתוח אפשר להפסיק להתעלל בגוף ונותנים לו לייצר קצת טסטוסטרון בלי הפרעה. החשרק המיני עולה (לא בהמון, אבל הוא בהחלט עולה), וזה כבר נותן דחיפה לרצון לקיים יחסי מין, ולהנאה מקיום יחסי מין. הדבר השלישי - איבר המין עצמו. אחרי שעברנו את המשוכה של הראש (להרגיש טוב עם עצמך מספיק כדי ליהנות באמת מסקס) ושל ההורמונים (מיפלס החרמנות), נשאר איבר המין עצמו. זה כבר עניין של מי המנתח וכמה הוא מנוסה. וכמובן גם שאלה של מזל כי המון דברים יכולים להתפקשש בניתוח. לטרנסיות יוצרים שפתיי כוס מעור האשכים שהוא מאד רגיש ונעים למגע, ויוצרים דגדגן מהראש של הפין שגם הוא מאד רגיש. אם הניתוח הצליח, אין שום מניעה שהדגדגן החדש יתפקד. לא תמיד זה קורה. הרבה פעמים חותכים לא טוב או שקורה משהו בניתוח ואי אפשר להגיע לאורגזמה. אבל לפעמים אפשר. ואז, החיים נראים פתאום הרבה יותר יפים