שאלה: למה מדברים פה רק על סרטי אימה ולא על מתח?
X xander55 New member 15/8/03 #6 אני רואה ../images/Emo129.gif ואני לא אוהב אותו, הוא לא מספיק קול בשביל בשם "איירה" ועוד גיינס?! לי היו צריכים לקרוא ככה, מוט'רפאקרס
אני רואה ../images/Emo129.gif ואני לא אוהב אותו, הוא לא מספיק קול בשביל בשם "איירה" ועוד גיינס?! לי היו צריכים לקרוא ככה, מוט'רפאקרס
X xander55 New member 15/8/03 #8 הצטרפתי וברחתי ../images/Emo129.gif נחמד שם מאוד, אבל שמים שם ספוילרים, ואני ברוב טיפשותי לא תמיד מסתכל בכותרת, או שאני תמיד לא מתאפק ומסתכל, וכבר הרסו לי משהו אחד גדול, אבל ממש ... תרד כמה שורות למטה ותבין ענק ל-24 שטרי מתה ונינה החפרפרת.
הצטרפתי וברחתי ../images/Emo129.gif נחמד שם מאוד, אבל שמים שם ספוילרים, ואני ברוב טיפשותי לא תמיד מסתכל בכותרת, או שאני תמיד לא מתאפק ומסתכל, וכבר הרסו לי משהו אחד גדול, אבל ממש ... תרד כמה שורות למטה ותבין ענק ל-24 שטרי מתה ונינה החפרפרת.
E europe1990 New member 15/8/03 #10 דווקא היו פה כמה שירשורים טו8בים על סרטי מתח, מלהולנד דרייב, ממונט ועוד כמה.. פשוט ברח מזיכרוני.......
דווקא היו פה כמה שירשורים טו8בים על סרטי מתח, מלהולנד דרייב, ממונט ועוד כמה.. פשוט ברח מזיכרוני.......