שאלה

moshikgulst

New member
שאלה

תזכירו לי למה יש שמות של חברים בפורום שצבועים בחום? כמו אביב ואמיתי למשל...

murmur

New member
אנשים שיצרו קומיקס ושיווקו אותו

אמיתי- דימונה אביב- ארינאה יש עוד מלא אנשים כמו אמבלם אבל הנהלת הפורומים לא רואה לנכון להדגיש כל אחד

מה הקרטריונים?

לא שממש אכפת לי שהשם שלי יהיה צבוע בחום, אבל מה בדיוק הקרטריונים? מה, שיווק קומיקס באנגליה ואמריקה , ביקורת חיובית בפורט' רייל והופעה קבועה בתערוכות קומיקס בינלאומיות לא נחשב? לפי דעתי ההחלטה להדגיש חלק מהאנשים ולא אחרים צריכה לבוא עם הסבר מסוים. כאילו, איך אני אסתכל לאמא שלי בעיניים בלי שהשם שלי יודגש בחום בפורום תפוז? איך?!? נשבר לי הלב!

Scum Bunny

New member
אני מרגיש מרומה

בלי סיבה ספציפית, כמובן. אני תמיד מרגיש מרומה.

ailag

New member
אל תדאג

ה-5 דולר ששלחת לשמות הקודמים ברשימה הגיעו לאנשים, וה-15 אנשים אליהם העברת הלאה את המכתב ישלחו לך 5$. אתה לא מרומה, באמת.

נו חבל...

אני רוצה להגיע ליותר מחמש עשרה אנשים, ככה שאני אדבוק באנגלית. מה גם, שחברי לקבוצה הם אנגלים. חבל, חבל, ההקרבות שאני עושה למען האומנות! השם שלי נותר שחור ואפל בעוד הכותבים בעברית מקפצים בהנאה בצבע חום קקי חגיגי. יום אחד יהיה לי המון כסף, אני אקנה את האתר של תפוז ואז רק לי יהיה שם חום. רק לי!!!

רגע אחד...

ואם סטאן לי ילמד עברית ויבוא לכתוב בפורום, גם אותו לא תסמנו בחום? אנטישמים!

murmur

New member
אופליין

אני אוסיף אותך בהזדמנות הקרובה שלי, זה לא תלוי רק בי

אוקי, תודה.

אנחנו בהחלט מוכרים קומיקסים אופליין. אני אהיה בארץ בחגים ואני אוכל סופסוף להנחית כמה עותקים גם בארץ. חבל שאני אפספס את תערוכת הקומיקס, אבל מה לעשות?

Scum Bunny

New member
בניגוד למאטריקס

במאטריקס כולם לובשים בגדים שחורים מגניבים ומשקפי שמש, ויורים אחד בשני בסלואו מושן. בעולם האמיתי, בו אתה צריך לפרסם את הקומיקס שלך, כולם לבושים סחבות חוץ מהבחורות שלובשות חולצות שרואים דרכן את הפטמות, ורוקדים ברייבים כל היום. Any questions?

למעלה