שאלה ?

Slavoy

New member
שאלה ?

שלום לכולם, יש לי דינק 150. כאשר אני מאיץ מעצירה הטורים שלי עולים בערך ב-1000 סל"ד יותר ממה שהיו,אני שומע את המנוע מתאמץ "סתם" בלי תאוצה מתאימה למאמץ, ואז כאשר המהירות מגיע ל- 40 קמ"ש בערך הטורים יורדים למצבם הרגיל והקטנוע נוסע רגיל. כמו כן, במהירות 100 קמ"ש הטורים עכשיו עומדים על כ- 700 סל"ד יותר ממה שהיו. חשבתי שזה אולי המשקולות, אבל החלפתי אותן בטיפול האחרון (לפני כ- 1700 ק"מ). יכול להיות שהן נשחקו כל כך מהר ? מה יכולה להיות הסיבה לזה? תודה מראש...

theshark

New member
אתה סובל מפיצול אישיות?

אחרת איך תסביר את ההודעה הזאת? טיפול עשית לפני 1700 ק"מ או 4000 ק"מ? עשית לבד, או במוסך? יכל להיות מספר סיבות, רולים, סנדלי סחיבה, קפיצים וכו...

Slavoy

New member
מפיצול אישיות אני לא סובל

בנתיים, את ההודעה הקודמת כתב חבר בשמי, שקצת התבלבל בקלומטרז'. אבל את הטיפול הקרוב חשבתי לעשות לבד. את הטיפול האחרון עשיתי במוסך, זה היה טיפול גדול שכלל: החלפת שמנים, גלילים, מובילי החלקה, רצוע, פילטרים. מה לדעתך יכולה להיות הסיבה למה שקורה?? יש משהו יותר ספציפי? יש דרך לדעת בוודאות מה הגורם?? תודה !!

Slavoy

New member
אנשים, אני עדיין מחכה לעזרה !!|סיוע

אני חושש להכניס את הקטנוע למוסך בגלל בעיה כזאת בגלל מכיר העבודה היקר. אולי מישהו יוכל לעזור לי לאתר את התקלה בצורה מדוייקת יותר !!??

למעלה