שאלה

שאלה

עישון סיגריות... איך לוקחים לריאות? ואז איך יודעים שזה באמת נלקח לריאות?

lizard

New member
אם אין לך נסיון עם סיגריות

אז אם תקחי לריאות רוב הסיכויים שתיהי קצת ממוסטלת בהתחלה. חוץ מזה מרגישים. אני אישית לוקח רק בין 25%-50% מכל סיגריה לריאות, פשוט זה עשן שקשה לי "לבלוע" נרגילה לעומת זאת 100% לריאות...וכמה שיותר...חחחח

Queen Alice

New member
שיטה בדוקה-

אם לקחת לריאות, זה חייב לצאת לך מהאף וסחרחורת.. כדי לקחת לריאות, אחרי השאכטה תשאירי את העשן בפה וקחי אחר כך עוד נשימה..

לא להשאיר את העשן בפה !!!!

לשאוף אותו עמוק עמוק אל הריאות !!! להוציא דרך האף וככל שהוא יהיה סמיך יותר ככה תדעי שהריאות שלך קיבלו מנת עשן טובה לאללה...
ואגב נרגילה מה 100% ??????????? ליזרד,לכל הפחות צריך לקחת 150% !!!!!!!

lizard

New member
אתה מכיר אותי לא?

אתה יודע שנרגילה מחוברת אלי כמו סם אל נרקומן ויסלח לי סאב על השיבוש

pain is MY love

New member
לצאת מהאף?!

לא נשמה.. זה שהעשן יוצא מהאף זה לא אומר שהוא נכנס לריאות! בדוק. כדי לקחת לריאות צריך לקחת שאכטה ואחריה מבלי להוציא את העשן לקחת נשימה עמוקה עם הפה... ככה העשן נכנס לריאות אבל רוב הסיכויים שתתחיל להשתעל בטירוף בפעם הראשונה אז אל תיקח שאכטות גדולות! תתחיל בקטן... ושיטה מצויינת כדי לבדוק אם העשן נכנס לריאות: ברגע שלקחת שאכטה לריאות אתה יכול להגיד משפט שלם מבלי שיברח לך העשן מהפה... בכל מקרה בפעמים הראשונות אתה תקבל סחרחורות ואולי קצת בחילות והרגשה לא נעימה... ככה בטוח תדע שהשאכטה הגיע עמוק לריאות

sgold666

New member
מה נותן לך שאתה מעשן סיגריות

לקחת לריאות? (זאת לא התקפה אני באמת לא מבין)

lizard

New member
לא הבנתי....

מה נותן לי לקחת לריאות? השפעת הניקוטין. אם זה רק בפה אז זה לא משפיע. אבל לא תמיד אני יכול לקחת לריאות, העשן של הסיגריה (ולידע כללי גם גראס) הוא עשן שמאוד קשה לי "לבלוע")

lizard

New member
כן, אחרת לא הייתי עושה את זה.

כיום למשל אני כמעט שלא מעשן סיגריות. אני מעשן בעיקר נרגילה, אני יותר נהנה מנרגילה.

sgold666

New member
התכוונתי נהנה מזה

שאתה לוקח לריאות איך זה משפיע על העישון...

lizard

New member
ההשפעות של הניקוטין ידועות

אותי זה מרגיע וקצת ממסטל.

Superunknown1

New member
../images/Emo45.gif

בקשר לסגריות, אני לוקח המון לריאות, משהו כמו חצי מהעשן שנפלט תוך כדיי השאיפה, שזה המון. ובקשר לנרגילה. כשאני "מעיר" לחברים שלי על זה שהם לא לוקחים לריאות את העשן הנפלט, הם אומרים שבנרגילה לא צריך לקחת לריאות, ומה שטוב ומה שבעצם אמורים להרגיש זה את הטעם של הטבק. אני טוען שזה לא בדיוק "עושה את העבודה". מה דעתכם בעניין? מי ממכם לוקח לריאות, והאם ככה באמת אמורים לנהוג בנרגילה?

למעלה