שאלה

Evil Beast

New member
שאלה

מישהו יודע כמה עולה הכניסה להרצאה על אקסמן היום? וגם האם יש חוברות יותר זולות(מ13-17 שקל)? ואיפה בדוק זה ממוקם(כל הדוכנים וההרצאה. תודה מראש..

ailag

New member

ד"א, מי בא היום? ומחר? (חוץ מערנאביב וכו' שכבר שם
) בקשר לחוברות, לפעמים יש מבצעים בדוכנים. יש גם את האלטרנטיביות, שאם הן יעלו יותר מ13 ש"ח לא נראה לי שהרבה יקנו אותן
(את חלקן הגדול לפחות). אני אדע לענות טוב יותר אחרי שאהיה שם, אבל אז זה כבר לא יהיה רלוונטי לך

כן, יש שם קומיקסים יותר זולים

הקומיקסים הזולים במחיר אך יוקרתיים באיכות נמצאים בקומה השניה של הסינמטק, עולים במדרגות ויש למעלה קומיקסים אלטרנטיביים ישראליים לחלוטין ובעברית. יש שם חוברות של חבורת איי4, חוברות פלאן בי בעשרה שקלים, חוברות כסאח וזוהמה של גלנדון ואיזבלה בעשרה שקלים גם כן, הוברט הוברט בשישה שקלים, החוברות של אמיר דורי ונדב יהל בעשרה שקלים והחוברת שלי "סיפורים מהחיים" בחמישה שקלים בלבד!. והכל של יוצרים ישראליים ובעברית!!! חומרים איכותיים ומצחיקים, תקנו כחול לבן ותתרמו למדינה. זה זול וזה טוב!

יש גם מיינסטרים אמריקאי בפחות...

בדוכנים של קומיקאזה ושל עולם הקומיקס יש כמה ארגזים של חוברות למכירה בכל מיני מבצעים והנחות במחירים של עד 15 לחוברת. מה שחשוב לציין שזה: א. חוברות בודדות מתוך הרצות של סדרות קלאסיקה שקריאת חוברת בודדת לא כל כך עוזרת בהן. ב. מצב החוברות האלו GOOD ומטה (חלקן אפילו מוערכות בעיני כ POUR!), אבל היי למה אפשר לצפות בכזה מחיר! ג. הן לווא דווקא במספרים רצים כי כל מיני אנשים ניצלו כבר את ההזדמנות "להשלים חורים באוסף שלהם" על חשבון המבצעים האלו... בהצלחה לך בחיפושיך...

למעלה