שאלה.....

olly v

New member
שאלה.....

גוד שרלוט עובדים על אלבום? או מתכוונים להוציא קליפ?.... מה קורה איתם עכשיו?.....

¥EleVatioN¥

New member
*מצטרפת לשאלה*../images/Emo129.gif

אבל שמתם לב שהם הוציאו 2 קליפים בבת אחת? את דה אנטם ובוייס אנד גירלס ואת יאנג אנד הופלס אחרי זה >עדיין כוסעת כי לא משדרים את הקליפ באם טי וי שלנו<

olly v

New member
גם...

את anthem לא משדרים! זה לא הוגן.....גם את "יאנג אנד הופלס" בטח לא ישדרו.....זבלים!

¥EleVatioN¥

New member
שידרו אותו../images/Emo70.gif../images/Emo129.gif

זה היה קצת מזמן אבל אני זוכרת שכן שמו אותו... ואז שמו יותר את בוייז אנד גירלס וזה תפס שם חזק אני זוכרת של-דה אנטם עשו מייקינג דה וידיאו וראיתי
חחח ואמרתי לעצמי "ואיי נחמדים אלה" חחחחחח זה היה עוד לפני שממש שמעתי את השירים שלהם והכל

olly v

New member
הם שידרו..

את the anthem רק בטי אר אל , שזאת תוכנית אמריקאית.... ככה סתם , הם לא משדרים את זה......

olly v

New member
אממ.....זה מה שאני יודעת :

lifestyle boys and girls the anthem the young and the hopeless זה הכל נראה לי....אממ...לא הרבה... למישו יש להוסיף?

Chuchit

New member
אהא../images/Emo9.gif, ממליצה על פסטיבל סונג../images/Emo28.gif

קליפ ענק. כל מעריץ לשמו של GC חייב (מוכרח) להוריד/לצפות בקליפ. לא מכריחה, אבל אחר כך לא לבוא אליי בתלונות
.

¥EleVatioN¥

New member
אהבתי גם את דה קליק../images/Emo129.gif

שיר ענק קליפ חמוד ובכלל האנדרגריידס הזה סידרה חמודה
וכל הקליפים שלהם חובה

olly v

New member
מה?!

מתי הם הספיקו להוציא את כל הקליפים האלו?! למה אף פעם לא ראיתי אותם? לא מראים אותם בערוצי המוסיקה או משו?....

Chuchit

New member
כמעט ולא מראים..../images/Emo4.gif../images/Emo28.gif

אם יש לך מסנג'ר.. בכיף אני אשלח לך קליפים. והנה תמונה של ג'ואל מהקליפ 'The Click'

olly v

New member
זה בסדר...

אני יכולה להוריד אותם....אבל למה לא מראים אתם?! באמ טי וי שלנו האירופאי מראים רק את lifestyle , boys and girls ובטי אר אל מראים לפעמים את the anthem (רק כי זאת תוכנית אמריקאית)..... מראים את הקליפים בערוצים אחרים?....מתי הם יצאו?... אהה....ומה הקליפ הראשון שלהם?

olly v

New member
רגע , רגע....

דה קליק , זה קליפ כזה מצוייר חלקית?..... כי הורדתי את זה , וזה ממש לא תואם לתמונה ששמת קודם... אני ממש לא מתמצאת בכל הקליפים האלו....בחיים לא ראיתי אותם... יש עוד משו שאני צריכה לדעת?

Chuchit

New member
יוווו מצטערת התבלבלתי..../images/Emo6.gif../images/Emo28.gif

גם לי כל הדבר היה נראה חשודדד לאללה..
אני כזה 'היי אני בטוחה שזה דה קליק?
' התמונה ששמתי זה מ'The little things'. מצטערת.

¥EleVatioN¥

New member
כי MTV שלנו זה..../images/Emo129.gif

ק-ק-ה ובגלל זה גם אין את אול טינגס רוק שזה התוכנית של ג'ואל ובנג'י ארררר>< הקליפ הראשון היה ליטל טינגס למיטב ידיעתי

olly v

New member
אויי! יש להם תוכנית ?!

נראה לכם אפשר להוריד את זה?.....

למעלה