שאלה?

heartbreaker 22

New member
שאלה?

אני לא מבין למה היא לא ממשיכה ליצור מוזיקה ים תיכונית קיצבית, כמו בהתחלה... לדעתי זה הכי הצליח ומתאים לה....מה אתם חושבים? כאן בתמונה היא קוסית ההיתי עושה לה טובה.:)

בגלל היכולת שלך להתפתח,

לכיוונים מוזיקליים שונים, סה"כ באלבום האחרון יש לה את "עד היום" בלדת פופ מדהימה, אל מול "תגיד לי מי?" שיר דאנס האוס הורס, אל מול "תחלום" המלודי, ועוד... זה היופי בדנה אנשים לא קולטים כמה היא מדהימה ושונה משאר הזמרות בארץ, היא ממש מדונה בקטן, היא פשוט כל אלבום נוגעת בסגנון מוזיקלי שונה.

aiz1983

New member
מסכים איתך !!

אין כמו המוסיקה מהדיסקים הראשון- שני של דנה . שירים כמו ערוסה המדהים או סעידה סולטנה לא נשמעים יותר מדנה וזה חבל, כי זו דנה האמיתית לדעתי. חבל . זוכרים את ZOMBA ?? הייתי רוצה שדנה תמשיך להפיק שירים בסגנון הזה באמת ופחות כמו תחלום. תחלום הוא גם שיר יפה אבל דנה יודעת לשלב מוסיקה ים תיכונית מעולה בשיריה. היא עשתה את זה כל כך טוב בעבר- אין סיבה שלא נשמע עוד קצת "שושו יא שושו אלבי יא שושו ... " בתקווה ...

KristineW

New member
ZOMBA...../images/Emo59.gif

זה באמת היה אחד השירים הטובים שלה של פעם, אבל שיר כזה רק עופר ניסים יכול להפיק ואין מה לעשות... חוץ מזה, בגדול אני חושבת שע"מ להחזיר את ההצלחה בארץ היא באמת צריכה להקליט כמה שירים קצת מזרחיים (לא אלבום שלם, אבל לפחות 2-3 שירים..
) ולא בסגנון היווני הזה שהיא עשתה ב"החלום האפשרי", אלא עם טאץ' מזרחי ממש!... בגלל שבארץ הכי אוהבים סטייל מזרחי, מה לעשות שכאן זה המפתח להצלחה...
מה שעוד יכול להביא לדנה הצלחה כאן, זה אם היא תעשה איזשהו שיתוף פעולה עם סאבלימינל... ואני בטוחה שהיא כבר חשבה על זה בעצמה...

למעלה