שאלה...

VELTAIL

New member
שאלה...

כמה דגים אפשר להכניס לאקווריום של 100 ליטר?

VELTAIL

New member
אמ...תודה!

אני מדברת על דגי זהב...יש לי שני דגי זהב שחיים בצנצנת ענקית כבר כמעט שנה,ואני רוצה להעביר אותם לאקווריום של 100 ליטר (כי עברנו דירה ועכשיו יש לי מקום טוב בסלון...)ואני רוצה להוסיף עוד כמה אבל אם יש לי כבר שני דגים כמה עוד אני יכולה? תודה!

סימסית

New member
לדעתי את יכולה לשים שם 5 דגים...

משהו כזה....כי 100 ליטר זה לא כזה גדול...או שכן...(אצלי האקווריום 12 ליטר ויש לי שני דגים...יהיו..יותר נכון...)אבל את יכולה(לדעתי האישית)בין 5 ל-10 דגים...ד"א את על המחשב עכשיו?(לפי השעה אולי תעבירי מסר???)

Suikun

New member
דגי זהב

באקווריום 100 ליטר מומלץ לשים כ3 דגי זהב- לא לשכוח שהם דגים מזהמים מאוד ושיכולים לגדול לגודל יחסית גדול גם כן. יחד איתם לא לגדל דגים טרופיים של מי חמים, שכן דגי הזהב הם דגי מים קרים ולא יסתדרו איתם.

OZEEVI

New member
מה פתאום איזה שטיות

באקווריום 100 ליטר את יכולה לשים איזה 10 דגי זהב תלוי באיזה גודל הם, ארת יכולה גם לשלב טרופים אבל זה לא מומלץ. לי יש דגים טרופים כבר שנה והם מסתדרים יפה מאוד עם 2 דגי הזהב שלי, אבל דגי זהב באמת מזהמים הרבה את המיים

Suikun

New member
תגובה

באקווריום 100 ליטר בוודאי שאפשר לשים 10 דגי זהב, אבל הם יחיו בצפיפות (הרי שהם יגדלו) ויסבלו. מאותה הבחינה אתה יכול לשים עשרה דגי זהב בצנצנת של שני ליטר יחד עם אוסקר. אי אפשר לשלב טרופים כיוון שדגי זהב הם דגי מים קרים . אם תגדל דגים טרופיים בטמפרטורה של דגי זהב, הם יסבלו, הרגישים ימותו, והחזקים יהיו חשופים יותר למחלות. אותו הדבר לגבי גידול דגי זהב בטמפרטורה טרופית, הם יהיו חשופים למחלות ולא ירגישו בנוח.

VELTAIL

New member
תודה!אני בת..

דבר שני אני לא רוצה דגים טרופיים התחביב שלי הוא על דגי זהב...ומאחר ואני אוהבת דגי זהב אני רוצה לעשות להם הכי טוב שאפשר ולשים אותם באקווריום 100 ליטר,אבל אם יש לי כבר שני דגים ואני אוסיף עוד אחד הם לא יתקפו אותו?כי הם עלולים להרגיש שהוא פולש לטריטוריה שלהם לא? תודה מראש!

OZEEVI

New member
לא יראה לי

תשימי אותו בהתחלה רבע שעה בשקית בתוך המים של האקווריום והכל יהיה בסדר ד"כ אני יודע שאת בת . את מהפורום של GOCOOL?

VELTAIL

New member
אני לא מהפורום של גוקול אבל אני

גולשת קבוע באתר הזה,זה אחלה אתר! מומלץ לכל מי שאוהב דגים! למה שאלתה?

VELTAIL

New member
מה?!מי המעתיקן...טחחחח...

טוב כראה שיש עוד מישהו שאוהב ת'דג הזה...טחחח...

כמדומני,

כפי שאמרו מיקודם עדיף שלכל דג יהיה 5\6 ליטר "לעצמו". וכל עוד תשימי מספר דגים שלא יגרום לצפיפות הם יסתגלו לכך, דגי זהב הם גדים עמידים...

OZEEVI

New member
VELTAIL כנסי שנייה

השם שלך זה ויטל ????? זה שם אחר התבלבלתי

VELTAIL

New member
אממ..לא השם שלי זה

וולטייל...ככה בעברית בכל אופן... אז כנראה התבלבלתה....לא נורא!

למעלה