שאלה.... לג'סטין יש 5 קעקועים... אחד צלב על הכתף... ואיפה ה-4 האחרים? מישהו יודע?
° °AmandA° New member 27/8/03 #1 שאלה.... לג'סטין יש 5 קעקועים... אחד צלב על הכתף... ואיפה ה-4 האחרים? מישהו יודע?
פ פיית New member 27/8/03 #2 יש לו 3קעקועים ברגליים (תרו בתמונה. וזו נרא לי שיש לו רק 4 ולא 5 כי חיפסתי הרבה זמן עוד תמונה של עוד קעקוע אבל לא נרא לי שיש לו 5
יש לו 3קעקועים ברגליים (תרו בתמונה. וזו נרא לי שיש לו רק 4 ולא 5 כי חיפסתי הרבה זמן עוד תמונה של עוד קעקוע אבל לא נרא לי שיש לו 5
° °AmandA° New member 27/8/03 #3 תודה.... אולי הקעקוע החמישי נמצא במקום שאי אפשר לראות בתמונות.... וזה בטוח שיש לו 5 קעקועים... הוא אמר את זה בראיון...
תודה.... אולי הקעקוע החמישי נמצא במקום שאי אפשר לראות בתמונות.... וזה בטוח שיש לו 5 קעקועים... הוא אמר את זה בראיון...
פ פיית New member 27/8/03 #6 הנה הקעקוע החסר................... אז יש לו קעקועים 1 ביד שמאל (הצלב) 2ברגל שמאל (אין לי מושג מה מצוייר שם) 1ברגל ימים (כנ"ל לא יודעת מה יש שם) והאחרון בגב סך הכול 5
הנה הקעקוע החסר................... אז יש לו קעקועים 1 ביד שמאל (הצלב) 2ברגל שמאל (אין לי מושג מה מצוייר שם) 1ברגל ימים (כנ"ל לא יודעת מה יש שם) והאחרון בגב סך הכול 5
M moran14h New member 27/8/03 #7 ברגל ימין יש לו טי כזאת מקושטטת יענו כיאלו של טימברלייק וברגל שמאל למלאה יש לו מן צמיד כזה ..אני לא יודעת מה יש לו למטה (כיאלו ברגל ,כן?) הנה תמונה שתסביר..
ברגל ימין יש לו טי כזאת מקושטטת יענו כיאלו של טימברלייק וברגל שמאל למלאה יש לו מן צמיד כזה ..אני לא יודעת מה יש לו למטה (כיאלו ברגל ,כן?) הנה תמונה שתסביר..
J justinet New member 27/8/03 #8 מה פתאום..... יש לו ברגל שמאל אחד, ברגל ימין אחד, ביד שמאל אחד הצלב, ושניים בגב אחד למעלה אחד למטה...
מה פתאום..... יש לו ברגל שמאל אחד, ברגל ימין אחד, ביד שמאל אחד הצלב, ושניים בגב אחד למעלה אחד למטה...
° °AmandA° New member 27/8/03 #9 אבל בתמונה הראשונה שטל שמה... רואים 2 קעקועים ברגל שמאל... אחד למעלה ואחד למטה....
J justinet New member 27/8/03 #10 זה תמונה לא ברורה....יש לי הוכחה... נכון יש תמונה שג'סטין אם מכנס קצר ג'ינס והיד שלו ב......חחחחח קיצר הוא מגרבץ אז יש לו שם רק שניי קעקועים...
זה תמונה לא ברורה....יש לי הוכחה... נכון יש תמונה שג'סטין אם מכנס קצר ג'ינס והיד שלו ב......חחחחח קיצר הוא מגרבץ אז יש לו שם רק שניי קעקועים...
פ פיית New member 27/8/03 #11 נכון ששם (בתמונה) יש רק 2 קעקועים אבל את רואה רק צד אחד של הרגל.... המשך בהודעה הבאה(אתם תבינו)
פ פיית New member 27/8/03 #12 אבל כמו שאומרים לכל דבר יש שני צדדים וגם לרגל אז הנה תמונה מהממת של ג'סטים עם הצד השני של הרגל ויש על הכרסול קעקועה קטן וחמוד..... רייס מי קייס....
אבל כמו שאומרים לכל דבר יש שני צדדים וגם לרגל אז הנה תמונה מהממת של ג'סטים עם הצד השני של הרגל ויש על הכרסול קעקועה קטן וחמוד..... רייס מי קייס....
• • Angel From Hell • New member 27/8/03 #15 יש לו 5../images/Emo29.gif 2 ברגל שמאל 1 ברגל ימין 1 ביד(הצלב) ו1 בגב ביחד זה 5! ולא 6
J justinet New member 28/8/03 #16 יש לו שש..... שניים ברגל שמאל אחד ברגל ימין אחד ביד שמאל 2 בגב ביחד 6!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
• • Angel From Hell • New member 28/8/03 #17 אם יש לו 6 אז...../images/Emo29.gif תביאי תמונה.... שיש לו בגב 2 מה את סתם כותבת?.!? תביאי הוחכה...
J justin love New member 28/8/03 #18 כולכן מפגרות מוות....יש לו רק 5!!! (בלי להעליב) אוקיי ככה 3 ברגליים 1 ביד.. 1 בגב... ולא 2 בגב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
כולכן מפגרות מוות....יש לו רק 5!!! (בלי להעליב) אוקיי ככה 3 ברגליים 1 ביד.. 1 בגב... ולא 2 בגב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
• • Angel From Hell • New member 28/8/03 #19 נו נכון מה שאמרתי../images/Emo9.gif../images/Emo29.gif סוף סוף מישהיא קולטת... אמרתי לנועה שיש לו 5 והיא לא !!!!! יש לו 6 אם יש לו 6 אז שתביא תמונת הוכחה!!!!!
נו נכון מה שאמרתי../images/Emo9.gif../images/Emo29.gif סוף סוף מישהיא קולטת... אמרתי לנועה שיש לו 5 והיא לא !!!!! יש לו 6 אם יש לו 6 אז שתביא תמונת הוכחה!!!!!
E Emily © New member 28/8/03 #20 ../images/Emo99.gif 5 ו=ז=ה=ו. אגב זאת ששמה את התמונה של הגב של ג'סטין יש לך עוד תמונות מהסדרה הזו?