שאלה

קווטר

New member
שאלה

איך ניתן לדעת בהתנהגות של בחורה האם היא רוצה אותי או לא? יש סימנים קטנים שיכולים לעזור לי?

שגיא24

New member
קשה מאוד לדעת

ממש קשה. יש כאלה שטוענים שיש להם מיומנויות בזה, אבל אני עוד לא הצלחתי להבין מתי מישהי חושבת ככה או אחרת. כל בחורה יש לה דרכים משלה להגיד או לרמוז. לכן, אל תנסה לנחש פשוט תעשה מה שבלב שלך וגש אל הבחורה, תנסה ליזום אתה ולראות לאן הרוח נושבת. היו היתה מישהי שחשבתי שכל הרמזים שלה אמרו שהיא מתה עלי, אבל נדהמתי לגלות שזה ממש לא מה שהיא חושבת. ככה שלפעמים מה שנראה בעין שלנו לא בהכרח נראה באותה עין אחרת.

קווטר

New member
אני לא יכול לדבר איתה

אני רוצה להיות בטוח לפני שאני עושה צעד כי אני ממש ביישן. פשוט אני רוצה לדעת איך להיות בטוח

night mistress

New member
אממממ...האאאמממ...אויי../images/Emo12.gif

אני באמת לא יודעת.. אצלי אני טיפוס מאוד פתוח, אם אני רוצה אני אומרת.. ואם לא הייתי אומרת אז בהחלט הייתי מאותת אבל אני לא רוצה להכניס אותך לצרות-כי אולי האיתותים שלי לא נכונים.

zapww

New member
אולי תגיד לנו מה בידיוק היא עושה את

"רמזים" שהיא עושה או לא עושה...

קווטר

New member
זה לא רמזים כמו יותר התנהגות

לפעמים היא מבקשת ממני לעזור לה פה ושם ואז אני "מתעלל" בה ואומר לה שהיא לא צריכה את העזרה שלי ואז היא מתחילה להתנהג כמו ילדה קטנה ולעשות פרצופים ולעשות קולות של ילדה או שדיברתי איתה על למה היא לא הולכת אף פעם עם תכשיטים, יום אחריי זה היא באה עם תכשיט וכל הזמן היא צוחקת ולא משנה מה יקרה וחוץ מזה היא יודעת שאני תמיד נמצא שם בשבילה (היא אפילו מכריחה אותי לאכול וחס וחלילה אם אני אבזבז עליה כסף סתם שלא לצורך) עכשיו זה דברים שחוזרים על עצמם אבל אני לא הכי מבין בכל זה מה היא רוצה כי מצד אחד נראה שהיא רוצה משהו אבל לא ברור מה!

zapww

New member
לך תדע , אלי היא מיתביישת כמוך:

תהא כנה זה הכי טוב. מקסימום תגלה שהיא לא נימצאת באותו מקום שאתה נימצא עכשיו ולא מרגישה אותו דבר.. מה שבטוח אחרי שתעשה את הצעד שלך אם אתה באמת מוצא חן בעיניה היא תיתן יותר מחשבה על הפוטנציאל שהתגלה לה על הקשר שיכול להיתפתח ביניכם ואז היא תיזום בעצמה! במיקרה הכי גרוע אתה תרגיש נבוך והיא לא בנוח , וזהו.. אני חושב שזה עדיף מלחשוב על הזדמנות שלא ניצלת אפילו אם זה לא היה זה ..לפחות לא תהא לך סימן שאלה יותר ואני חושב שזה שווה הכל.

night mistress

New member
עדיף לדעת מאשר להתחרט שלא ניסית..

אולי תזמין אותה לצאת איתך למקום פחות פורמאלי כמו הבננה ביץ' ותראה מה קורה.. תזרום עם זה..

קווטר

New member
מה זה בננה ביץ?

האמת היא לא בקטע של מועדונים (בדיוק כמוני) אז חשבתי על סרט

קווטר

New member
מה לנסות בדיוק?

סרט או בננה ביץ? סתם אני מעוניין לדעת פרטים על הבננה ביץ הזה מה זה איפה זה ובלה בלה

Slalum

New member
בננה ביץ':

חוף בטיילת בת"א, ליד הדולפינריום. מקום ממש יפה ורגוע, מוסיקה טובה. סרט לדעתי לא הכי מומלץ מאותה סיבה שאתה בטח יודע וכולם מכירים: זה לא המקום לפגישות ראשונות כי אין קשר ישיר לבן/בת זוג. בקיצר, שיהיה המון בהצלחה.

night mistress

New member
זה פאב על החוף..או מסעדונת כזו..

יושבים בכיף עם בריזר קל ורעש הגלים... באווירה כזו אם קיים משהו-הוא חייב לצוץ...

קווטר

New member
בקשר לבריזר

זה משקה אלכוהולי עד כמה שאני יודע, נכון? אם כן אין לו מקום בפגישה איתה

רותוש

New member
הרבה פעמים זה סתם מתפרש בתור

סימנים אבל זה לווא דווקא מעיד על זה שהיא רוצה אותך. כמו שנאמר פה כל כך הרבה פעמים, בנות אוהבות להיות שחקניות, הן אוהבות את המשחקי חיזור האלה,והרבה פעמים הם סתם משחקות גם אם הם לא רוצות את אותו הגבר, פשוט זאת הדינמיקה. ובנים, תמיד הם נוטים להכניס את עצמם במין מאזוכיזם כזה לסרטים של לפרש כל סימן ולהכנס ללחץ ממה שזה אומר, אם היא שמה תכשיט יום אחרי שאתה מסב את תשומת ליבה אל זה. אז אולי זה קשור לרצון שלה למצוא חן בעינייך, אני פה ממש בספק. אתה יכול פשוט עכשיו לקחת החלטה במקום לשגע לעצמך את המח כל היום. בלי שום קשר לסימנים וכל זה, פשוט קח את עצמך בידיים, תבין מה אתה מרגיש כלפיה ותחליט בעצמך סופית או שזה סימנים שאומרים שהיא רוצה, או שתחליט שזה כלום ושאם היא תרצה משהו אז היא צריכה להיות יותר ברורה. אני במקומך, הייתי מזמינה אותה לצאת לאיזה בית קפה בקטע של אנחנו מסתדרים מעולה אז למה לא, אבל שזה יהיה בערב, כי לחושך יש את התוספת המיוחדת שלו, ומשם הייתי זורמת עם כל הסימנים שנתתי לך בהודעה הראשונה. בהצלחה, רותוש המדהימה

YO HOo

New member
תהיה גבר!!!

זה הדבר הראשון שבחורה רוצה - גבר! גש אליה ותאמר מה אתה מרגיש כלפיה, ייתכן שהיא תאמר לא, אבל אני בטוח שהיא תעריך אותך באותה מידה ואפילו יותר, עדיף שיהיה לך תשובה אמיתית ביד מאשר אוסף של רמזים שרק יובילו אותך לבילבול. תהיה חזק. ב ה צ ל ח ה...

יש הרבה סימנים...

1. היא חוזרת להודעות שלך. 2. היא מתקשרת אליך. 3. היא עוברת מסע קניות <וזה אנחנו עושות בשלושה מצבים: א. כי קיבלנו משכורת. ב. כי זרקו אותנו. ג. יש לנו מישהו חדש לתקופה ארוכה. 4. בהמשך לג' - לסטוצים אנחנו לא קונות בגדים, יותר זול להחליף בחור בכל פעם. 5. היא תעשה מעל ומעבר לפנות זמן בכדי לפגוש אותך. 6. היא נראית קורנת <ואם אתה לא רואה אותה בכדי לדעת אם היא קורנת, אז זה לא בגללך>

קווטר

New member
תשובות לסעיפים

1. אף פעם לא השארתי הודעה כי היא תמיד עונה (אני מאמין שהיא תחזור אם יצא לי להשאיר הודעה) 2. היא מתקשרת אחריי 3 ימים שאני לא מגיע לעבודה (וקרה לי כבר שהיא חיפשה אותי בטירוף באינטרנט ולא עניתי לה שם אז בטלפון היא השאירה לי הודעה כי לא עניתי) 3. היא בזבזנית בלי קשר ליום מיוחד 4. היא תמיד קונה בגדים בלי קשר 5. אנחנו נפגשים רק בעבודה 6. היא תמיד צוחק איתי ואני איתה וזה ברור לשנינו אפילו שאנחנו עוקצים אחד את השניה

למעלה