שאלה

tamarhp

New member
שאלה

私はrivka を愛し、彼女と結婚したいと思う מישהו יכול לתרגם לי את זה בבקשה? אני רק מזהה את 女 - נראה לי שזה אישה, לא?

tamarhp

New member
ודרך אגב

מגניב שיש פורום יפנית, נראה לי שאני אצטרף.. אני יודעת מילים בודדות (מימי זה אוזן, נכון? וקוצ'י זה פה.. ואני יודעת איך כותבים איש, ועץ, ולב או אהבה ועוד כמה מילים) וזו שפה מגניבה נורא...

tamarhp

New member
שתי שאלות

1. 誎 訟 訁艹覮 苎 - יש תרגום? תודה!!! 2. אני רואה שהרוב פה כבר יודעים יפנית.. אני בקושי יודעת כמה מילים.. יש לי סיכוי להשתלב? או שזה לא מיועד בשבילי.

amitwagner

New member
sorry

don't have time now but will try to look it up later. are you sure these are they right kanji? offhand it doesn`t seem right​

eyoko

New member
יש סיכוי להשתלב ^_^

אני גם יודעת בקושי...

lgmtk

New member
אני לא חושב שכתבת ביפנית כי המחשב

שלי לא מזהה את זה. הוא מזהה רק יפנית ולא קוריאנית או סינית. לדעתי כתבת קוריאנית או סינית.

neko

New member
קוריאנית בטוח לא. זה נראה כמו

קאנג'י. אבל סינית - אפשרי. יכול להיות גם שיש לזה משמעות ביפנית, אבל היא השתמשה בסימנים ששייכים ליוניקוד הסיני...

lgmtk

New member
נכון אבל המחשב שלי קרא רק שלוש

סימנים ממה שהיא כתבה ולכן זה חלק יפני חלק סיני. מה שהמחשב שלי לא מזהה זה בטוח לא יפנית!

tamarhp

New member
אני לא יודעת

העתקתי את זה מחתימה של מישהו... אבל ממש תודה בכל מקרה!! אני לא צופה בסדרות יפניות, והמילים שאני יודעת באו מפעילות קטנה שהיתה לנו פעם על יפנית ויפן... איך בדיוק אני יכולה להשתלב? נראה לי שאני אגזנוז את הרעיון, ואולי רק אקפוץ לבקר מדי פעם.. יהיה מאד נחמד אם תעשו מילון יפני בסיסי - זה יכול להיות ממש ממש ממש מגניב! (ציור + פירוש + צורת ההגייה)

neko

New member
בימים הקרובים, כנראה החל מיום ראשון

נתחיל בפינת KANJI יומי. נא להתאזר בסבלנות...

neko

New member
בדיוק בגלל זה יש מאמר מבוא,

כנסי למאמרים בראש העמוד.

amitwagner

New member
it's kanji

it might be chinese, i don`t know. but it seems as if the computer (yours or that of the person you coppied it from) mixed it up a bit. 艹is the radical for grass. to the best of my knowledge it does not have any meaning by it self but only if it comes together with another character. example-薬-kusuri. the radical 艹 for grass comes above the character 楽(しい)-to enjoy. together they make "kusuri", medicine​

למעלה