שאלה...

TheWhiteTigris

New member
שאלה...

אם איבדתי את המעיל שניתן לי כשהתגייסתי, האם אני אחטוף רק קנס או שינקטו נגדי צעדים יותר משמעותיים? ועוד שאלה: אניח בחפש"ש, והחלטתי לכבוד השחרור לצבוע את השיער לבלונד (עדיין לא השתחררתי). כמובן שלא נגעתי במדים מאז שצבעתי את השיער. יכולים להגיד לי משהו (יענו להעמיד אותי למשפט על שיער) כשאגיע להחזיר דברים לבקו"מ?

shimi100

New member
בקשר לשיער ..

תהיה רגוע לא עושים שום דבר בבקו"ם אני גם צבעתי את השיער (לאפור ) הרבה חיילים שבאים להשתחרר הם עם ראש צבוע !!! בקשר למעיל מקסימום יורידו לך מהמשכורת (תעלה מת"ש)

shimi100

New member
בנוסף

אם תלך בשעות הלחץ.. אז בטח לא ירגישו אם תלך בשעות הלא לחוצות (1-4) הם בודקים טוב טוב מה אתה מחזיר

יוֹאב

New member
מבחינה פורמלית

על שניהם יכולים להעניש אותך במת"ש ועבירת משמעת. לגבי המעיל, אפשר לכסת"ח את זה שם בבקו"ם. לגבי השיער, אני הייתי מציע לך בלי קשר לחכות שבוע שבועיים. מה בוער?

get well

New member
על המעיל צריך לשלם..

150 ש"ח שיורדים לך מהמשכורת... לא עולים על מת"ש... תגיד שגנבו לך

פיצושקה

New member
הם בכלל לא בודקים...

כשהייתי בבקו"ם ביקשו מאיתנו לשים את כל הציוד בקיטבג ולהניח בצד.. יותר מזה כלום.. לא בדקו אפילו מה הכנסתי לשם..

marysia

New member
גם אני השתחרתי בבקום

ואצלינו כן בדקו הכל תלוי במזל ומי בודק. לנו אמרו לרוקן קיטבג ועברו ולפי פרטים.

TheWhiteTigris

New member
מתי זה שעות העומס?

אני אבוא בשעות האלה, בתקווה שלא ישימו לב אם משהו נאבד...

TheWhiteTigris

New member
ואם כבר אני בקטע של שאלות...

איך אני כותב קורות חיים? (אם יש איזה לינק שמספק הסבר מפורט זה יהיה טוב...)

marysia

New member
בבקשה מקווה שיעזור../images/Emo140.gif

בהצלחה, אני בעקרון יודעת טוב אם צריך עזרה תפנה במסר.

yc20

New member
נורא מזלזלים שם בבקו"ם

אבל לפי מה שאני זוכרת, על המעיל והסוודר, הגז מדמיע ותחבושת אישית והחגורה הקפידו. על השאר נורא זלזלו...

Jany

New member
אצלי לא הקפידו על כלום

התחבושת האישית נשארה אצלי בבית, לא שמתי לב בכלל חשבתי שאיבדתי אותה לא עשו לי על זה כלום, גם אחי כשהשתחרר לפני 6 שנים לא עשו לו כלום על תחבושת אישית שלא הייתה לו, וגז מדמיע רק בגלל שאני כמו סתומה אמרתי שאין לי אז עליתי למשפט, אבל ככה אם משחקים אותה ראשקטן, לא רואים, לא שומעים, הכול עובר חלק, לא בודקים כמעט בכלל מה יש ומה אין.

למעלה