שאלה מי איזה אלבום מיי דצמבר mY december
T the papercut New member 1/9/03 #4 אני יודע איך נקרא האלבום פשוט שאני מסתכל באלבום אני רואה מיי דצמבר אבל בהייבריד או מטאורה לא רשום אז השיר הוא רק רימיקס(השיר לדעתי גרוע רק מסקרן אותי)
אני יודע איך נקרא האלבום פשוט שאני מסתכל באלבום אני רואה מיי דצמבר אבל בהייבריד או מטאורה לא רשום אז השיר הוא רק רימיקס(השיר לדעתי גרוע רק מסקרן אותי)
• •° R£anima†ioN •° New member 1/9/03 #6 ../images/Emo2.gif אתה מתכוון ..../images/Emo105.gif לגרסא המקורית? לא לרמיקס?
P ParanoidLq New member 1/9/03 #7 בכמה אלבומים My december(לא הרמיקס) מופיע בכמה אלבומים : Splitting The DNA-CD1 Underground_v2.0-2003 Under Attack
בכמה אלבומים My december(לא הרמיקס) מופיע בכמה אלבומים : Splitting The DNA-CD1 Underground_v2.0-2003 Under Attack
L lgmtk New member 2/9/03 #8 תשובות הוא מופיע בעיקרון בדיסק מיוחד שהוצא רק למועדון המעריצים האקסלוסיבי (עולה 32 דולר). בגלל זה זה UNDER.
תשובות הוא מופיע בעיקרון בדיסק מיוחד שהוצא רק למועדון המעריצים האקסלוסיבי (עולה 32 דולר). בגלל זה זה UNDER.
P ParanoidLq New member 2/9/03 #9 אז מי שרוצה את הדיסק יכול לפנות אלי ואני יסביר איך משיגים אותו אני יכול להוביל גם למלא אלבומים יפים שלהם אז תגידו אם אתם רוצים
אז מי שרוצה את הדיסק יכול לפנות אלי ואני יסביר איך משיגים אותו אני יכול להוביל גם למלא אלבומים יפים שלהם אז תגידו אם אתם רוצים