שאלה??????

Milk Me

New member
שאלה??????

אז ככה יצא לי בזמן האחרון לנסות להלחין הרבה דברים על הפסנתר ולחבר לו גם פדים מהסינטי שלי ויש דברים יצאו ממש מעולה אבל אני לא מצליח להקליט את הדברים האלה ברמה מספיק טובה במיוחד את הספנתר שאני לא מצליח להקליט אותו למחשב ויש לי את קיו בייס אס איקס האם מישהו יכול לעזור לי ולהגיד לי איך אני יכול להקליט באיכות די סבירה את הפסנתר שלי? (אין לי מיני דיסק)

RAmitos

New member
אממ

אתה מקליט עם מיקרופון היישר למחשב? אם כן בכל מקרה, אז שתדע שיש הרבה מיקרופונים שזקוקים לעזרה ע"י מיקסר או פרה אמפ שיגבירו את האותות שהוא מקבל- זאת אומרת שלחבר ישירות למחשב זה לא ייצא מספיק מוגבר ואז אתה תגביר וישמעו פססססססססס כאלה מעצבנים... אחרת אולי המיקרופון שלך לא מספיק טוב ותאלץ להשקיע קצת כסף ברמקולים

Milk Me

New member
ככה...

יש לי 2 מיקרופונים אחד של מחשב זבל ואחד לא רע בכלל יש לי שני רמקולים 250w כל אחד מגבר פיווי 500 ואט ומיסר ג'אמיני אז תסביר לי יותר מה אני אמור לעשות את הציוד יש לי מפני שאני גם מתקלט (עבודה כפויה עלי כי אני שומע לשמוע את המוסיקה שנאי שם במסיחבות) אז תדריך אותי קצת...

RAmitos

New member
אז

אתה משתמש במיקסר ובכל זאת זה יוצא חרא?... אולי זה המיקרופון.. אולי זה הכרטיס קול..

Milk Me

New member
נראה לי לא הסברתי את עצמי!

אני רוצה להקליט אבל אני לא יודע איך לחבר את כל הדברים למחשב ושיצא כמו שצריך מה שהמחשב יהיה כמו נגן או שהוא יהיה ביציאה אחרת אני צריך שתסביר מה אני צריך לעשות יש לי את כל הציוד רק תסביר לי בבקשה תודה!

RAmitos

New member
טוב

אז ככה- אתה צריך לחבר את המיקרופון למיקסר, ואת היציאה של המיקסר לחבר לכניסת אודיו של המחשב שלך, ככה ישמעו כנראה את המיקרופון באיכות טובה. אחר כך אתה צריך שתהיה לך תוכנת הקלטה טובה כגון לוג'יק אודיו שאני מסמפט במיוחד או כל תוכנה אחרת (הנוחה מכולן היא קיובייס)... ו..זהו... אני מקווה שזה עוזר לך כי יש לי תחושה שאני לא עונה לך על השאלה..

למעלה