שאלה!

שאלה!

שלום! אני תלמיד כיתה יא (16 וחצי) ואני עדיין לא הייתי בצו ראשון. אני חושב שאני רוצה ללכת למשהו שקשור לעריכת וידאו אולי צלם וידאו צבאי או משהו כזה (אני במגמת תקשורת) עכשיו מה הבעיה... אני גם הולך עכשיו לקורס של טכנאי מחשבים ורשתות תקשורת בסיוון מחשבים ואין הרבה בגילי שהולכים לקורס כזה ונהיים לטכנאי מחשבי לפני הצבא (גם בקורס שלי כולם כבר בני 24+ אם אני לא טועה) (אני אוסיף גם שאני עורך וידאו בבית ספר במגמה , הייתי עורך גם של מגזין ששודר בערוץ המקומי וערכתי כמה סרטים דיי חשובים לבית ספר וגם אני מצלם את רוב הטכסים בבית ספר) ואני חושש שירצו לקחת אותי לאיזה משהו קרבי (שאני לא רוצה ללכת אליו) שקשור למחשבים.. תותחנים טנקים נראה לי שגם יש מחשבים וכל אלה וכאמור גם לעריכת וידאו זה חשוב ... אם אני אלך לזה ולהיות צלם וידאו זה לא חשוב... אבל מה החשיבות של הצבא הוא לא רוצה יותר שילכו לקרבי ? (אנשים כמוני) מה לדעתכם ההשפעות של זה שתהיה לי תעודה שעברתי קורס טכנאי PC..? וההשפעות של מה שאני עושה בבית ספר וכל זה? בבקשה תענו לי , זה חשוב לי תודה רבה וחג שמח !! תומר פ.

nl

New member
תגובה ..

אם יהיה לך פרופיל קרבי , אני מתאר לעצמי שיהיה לך קשה ללכת לעריכת וידאו או למחשבים , בקשר לקורס ,תגיד שאתה עושה אותו בצו הראשון , ואז אולי זה יעזור לך להגיע למשהו שקשור לזה מפעיל מערכות מחשב ?.

למעלה