שאלה

bilbolim

New member
שאלה

ברצוני לקנות לחברה שלי ליומהולת אקווריום פשוט ובסיסי לגופים 2-3 ושייצא בזול 100-150 ש"ח (ואל תדאגו שאלתי אותה והיא רוצה) אז כמה שאלות זה בכלל אפשרי לסדר אקווריום במחיר כזה? אם כן אז כמה ליטרים צריך ל 2-3 גופים שגם יתרבו? ומה צריך האקוריום לכלל בתוכו מבחינת פילרטים חימום וכדומה מה צריך.

OZEEVI

New member
אתה לקנות לה אקווריום 30 ס"מ

תמצא את הכי זול הוא עולה 30 שקל, חצץ 5 קילו בעירך 30 שקל , פילטר פנימי בהתאם לכמות המים בערך 50 ומטה (אני חושב), משאבת אויר פשוטה 30 שקל/ צינור אויר פשוט 2 שקל, אבן אויר פשוטה עדיף יותר מפשוטה 3 שקל, מחמם + טרמוסטט בערך 50 שקל, תאורה אני לא בטוח שיש לאקווריום כזה קטן.( טפש לא ממש צריכים אבל זה יפה-20 שקל, צמחים מפלסיק 2-3 50-100 תשמע לי תתענין ותמצא מחירים מדויקים אני אמרתי ללך את זה ממה שאני חושב שזה יעלה. החברה שלך יודעת לטפל בהם ומבינה בדגים???

bilbolim

New member
תודה על התשובות

אני קצת מבינה בגידול מתחיל וגם גופי זה לא דג ממש קשה. חברה שלי רוצה דג שמתאים למתחילים וגם שמתרבה בקלות ואני גם הסברתי לה כל שבוע להוציא 10% מהמים לשים מים חדשים שיעמדו קודם שעתיים לפחות עם חומר נגד כלור. את כמות האוכל בחנות יגידו וזהו ניראה לי.

OZEEVI

New member
לא מחליפים מים בתדירות כזאת

מים מחליפים פעם בחודש ( 20 אחוז בערך)ובדרך כלל מנקים את הפילטר

אורי-

New member
באקוואריום קטן זה די חשוב

להחליף בתכיפות גבוהה , החלפות תכופות לא מזיקות , ורק עושות טוב לדגים. מגדלי דיסקוסים מקצועיים מחליפים לפעמים כל יום מים ובכמויות גדולות. לא צריכה להיות בעיה עם זה, אלא אם המים לא באיכות טובה. אני הייתי מנסה למצוא לה אק' יותר גדול מ 30 ס"מ.

man in wall

New member
הרבה פעמים בחנויות דגים יש להם

מבצעים של אקווריום קטן/בינוני יחד עם ציוד בסיסי ללא דגים במחיר מפתיע. הכי טוב זה ללכת לחנות ולראות איזה מבצעים יש להם.

סימסית

New member
בוא נאמר ככה...

אני קניתי אקווריום 40 ס"מ 12 ליטר,שבא עם 3 דגי זהב(החלפתי אותם בשליירים)פילטר אחושלוק...(אחלה פילטר-90 ש"ח)משאבת אוויר,צמח רקע ושתי שקיות אוכל ב-270 ש"ח.... שזה כל הציוד (כמעט )שדג צריך...אבל קניתי להם עוד מלא דברים...המלצה שלי-כנסי לאתר של גוקול,רשום לך שם מה גופים צריכים וכמה זה עולה כל העסק,את לא יכולה לקנות דגים במחיר כזה(אלא דגי זהב באקווריום קטן)אז אני אתן לך קישור ואת תחליטי! בהצלחה!

למעלה