שאלה...

שאלה...

תגידו.. פעם היה בערוצ 2, 1, או 6, בשבת בבוקר תוכניות אירוח, עם סדרות מצויירות מזה יפות.. למה כבר אין???

Mycroft

New member
אני חושב שהיא מתכוונת

לתוכניות ההן ששידרו פעם (בוקר של כיף, הקרנבל של מיכל ומה שעוד היה), ואין לי מושג למה הן לא משודרות יותר, הם אבל משדרים אני חושב סתם סדרות בלי סדרה שמציגה אותן... (יעל בארץ המצוירים לא הייתה בשבת בוקר ולדעתי היא קטנה מכדי לזכור...)

shacta man

New member
היה גם את התכנית עם ..

מיכל ינאי והדינוזאור הזה (שכחתי איך קראו לו) זוכרים?

Mycroft

New member
כן, אוף שכחתי איך קוראים לו

זו הפעם הראשונה אני חושב שמיכל ינאי הופיעה בתפקיד קבוע בטלוויזיה...

Mycroft

New member
יכול להיות, זה נשמע מוכר האמת...

או שאולי "חברים מצוירים"?

אנדרו15

New member
יא יעל בארץ המצוירים

זאת זאת בטלויזיה נכון?(שהיה מסביבה טלויזיה) אני זוכר שההיתי מאוהב בא

Mycroft

New member
נכון, והמון מהסדרות הנוסטלגיות

שדיברו עליהן בפורום שודרו שם לראשונה, עוד לפני ערוץ הילדים (כוח המחץ, חבורת הצב המעופף, דביבוני היער הירוק ועוד המון)
אגב, שים לב לשירי סדרות 7 במאמרים...

shacta man

New member
לא הבנתי

איפה אתה מתכוון ששודרו בערוץ 2 או בתוכנית הזו?

Mycroft

New member
לתוכנית הזו

למרות שהיא גם שודרה בערוץ 2 (הניסיוני אבל...)

shacta man

New member
מה שרציתי לומר

זה שרשמת שכוח המחץ שודרה לראשונה במסגרת בתכנית יעל בארץ המצויירים. זה מה שהבנתי תקן אותי אם לא הבנתי נכון (אני קצת קשה תפיסה היום
). בכל מקרה כוח המחץ שודרה לראשונה בערוץ הראשון (אחח איזה געגועים) ואחרי כמה שנים שודרה גם בערוץ 2 אבל אני לא חושב שבמסגרת התוכנית יעל בארץ... אלא כתוכנית בפני עצמה. אני לא סגור על זה אבל זה מה שאני זוכר.

Mycroft

New member
אה, סתם נתתי דוגמה לתוכניות

חלקן הופיעו שם לראשונה, לא כולן
אני מתנצל אם הסברתי לא נכון... היא הופיעה ביעל בארץ המצוירים (יש לי הוכחה
) אבל בהחלט יכול להיות שהיא הופיעה לפני זה בערוץ 1...

shacta man

New member
מעלה זכרונות

אני זוכר את הפעם הראשונה שראיתי כח המחץ. היתי בכתה ב' ופתאום אני שומע מהטלויזיה את המנגינה של כוח המחץ מיד נדבקתי למסך, עוד בלי שראיתי שתי דקות מזה ידעתי שאת זה אני אוהב. הכי ענק זה שהפרק נגמר בזה שכח המחץ מפסידים, ובשבילי באותה תקופה זה היה שוק ענק כאילו מה הרעים מנצחים?? פשוט אדיר

כןןן

היה את זה עם הקרנבל של מיכל.. היה גם פעם את טושטוש.. ואת זה עם המנחים האלה.. שכחתי איך קראו לזה.... שהיו שם גם גרביים...

Stillwater

New member
איך שחכתם את...

קופסאות ההפתעות? (הרבה לפני גינת ההפתעות) אני חושבת שמיכל ינאי הנחתה את זה. זה היה כל בוקר בערוץ 6. והיה לזה רקע נורא מכוער!

למעלה