שאלה

אורנאיש

New member
כן כן כן וכן

תודה תודה תודה ותודה ד"א אני בן

אורנאיש

New member
אהה ושכחתי

אפשר פרטים על התוכנית, וגם מה שביקשתי, איך קוראים לזה באנגלית?

yaniv002

New member
יוווווווווווווווו

איזו נוסטלגיה. כשהייתי קטן הסדרה שודרה בערוץ הילדים, והייתי רואה אותה בקביעות. לאחרונה היא שודרה בפוקס קידס, אבל זה כבר לא ממש עניין אותי.

שלשה שדים

שלשה שדים קטנים מפחדים מחושך מוחלט (הו או או) שד קטן עושה תכסיס משמח את כולם שד קטן עושה תכסיס והופך את העולם כשקאטר, סאלי, ובמפר גם שלא תדעו מה הם עושים לעולם שד קטן עושה תכסיס במיוחד לך הסדרה שודרה בערוץ הילדים בשנת 94, ונעלמה משום מה... לכל שד היה שיר משלו במפר: קוראים לו במפר הוא..... הוא גר מעל למסעדה חייו כמו חגיגה קוראים לו במפר הוא עף לו לשחקים משחק עם כל אחד באלף משחקיים עם אלף חברים. קטאר: קאטר השד מאוד נחמד הוא חביב לכל אחד מאחורי מראה הוא גר במספרה הוא חברותי וגם גזעי משתדל להיות נקי ולך רוצה לגרום רק לחייך סאלי: היי סאלי, הו סאלי , היא כה חמודה.... זה כל מה שנאי זוכר מהשיר שלה

Moondust

New member
מה? אלה לא המפחידנים!../images/Emo41.gif

אני זוכרת את הסדרה הזו. הנה השד האופה, האובססיבי לשיער והג'ינג'ית שלומדת בבית ספר. המפחידנים הייתה סדרה אחרת, שולטת בהרבה! היו בה ארבעה מפחידנים מההר הירוק... שוקו - גוש שוקולד חמוד ששנא להפחיד, פלפלון - מפחידן ערס, טופי - מפחידנית ורודה עם קוקיות וגלילי - נייר טואלט שולט במיוחד. הייתה גם ילדה אימתנית שניסתה כל הזמן לתפוס אותם עם שני אחים תאומים שהיו להם שמות של פודלים. ולא נשכח את חתולי, החתול השמן שהטיל אימה על המפחידנים. אבל יכול להיות שגם לשלושת השדים האלה קראו מפחידינים ואני לא זוכרת.

עם אני לא טועה

זאת היתה אותה סידרה כאילו היא היתה מחולקת לשנים בהתחלה היה את השלושה רוחות (שהבת היתה גרה אצל איזו סבתא שיש לה חנות ממתקים נכון?) ואחרי זה היה את אלה שהיו עם המכשפה הזאת אני זוכר שהיה להם גם חבר טבח שהיה פרק שהם חשבו שהוא קוסם ובסוף גילו שהוא לא

Mycroft

New member
אני לא חושב האמת...

כי אני זוכר את המפחידנים שMoondust ולא את הסדרה הראשונה, חוץ מזה שהמפחידנים שודרו בערוץ 1 ואני גם חושב שהיא הייתה סדרה שולטת, גם הייתה את המכשפה ההיא שהיא הבוסית של המפחידנים...

אובלינה

New member
תראו,אני בטוחה שאני מכירה את התמונה

אבל המוח שלי נעצר כאן. ראיתי את זה
אהבתי את זה
תזכירו לי מה זה
אוף..
זה מדכא אותי..

תכנית על 3 שדים

כל תכנית היו 2 חלקים חלק אחד על השד במפר שהיה שף במסעדה. וחלק שני מתחלף בין השדה סאלי לשד קטאר שהיה ספר. הסדרה שודרה אחת לשבוע בעורת הילדים בעונה הראשונה של גינת ההפתעות (נדמה לי יום שלישי)

אובלינה

New member
נכון../images/Emo70.gif../images/Emo25.gif

היה שם חתול במקרה
חתול כזה שהם פחדו ממנו וילדה אחת ששכחתי מה התפקיד שלה
כי אם כן אז אני לא סנילית..

את צודקת בהחלט!

הם מדברים על שלושה שדים או משהו, שזה היה חמוד אבל קצת הטריד אותי, תמיד קרו להם דברים רעים כאלה שקורים לילדים קטנים..כמו שנדבק מסטיק לשיער, אנד סטאף ;;;_;;; אני מחפשת תמונות של המפחידנים (עם המכשפה ושוקו פלפון טופו וגלילי).. למישהו יש???

pooh שולט

New member
אורן????../images/Emo47.gif../images/Emo85.gif

האם זה באמת אתה??????????????? לאן נעלמת?????????..

למעלה