שאלה

שאלה

מאחר והאופציה לשכור מעצב/ת אינה אפשרית מבחינתי מסיבות כלכליות, האם יש איזה תוכנת הדמייה /עיצוב שיש לה גירסה "חינמית" שניתן להוריד באינטרנט ולנסות לעצב את פנים הבית בעזרתה? (אני יודעת לעבוד עם תוכנות ועם מחשב)? תודה רבה

uvls

New member
ברוכה החוזרת

חיזרי לנייר ועיפרון! בזמן שתבלי בלימוד תוכנה וניסיון לתרגם את הבית שלך לשרטוט על המסך תוכלי לצייר 10 סקיצות של כל חדר, כולל מבטים לכל הכיוונים. אם את מעוניינת בשרטוט דו-מימדי תוכלי להיעזר בסרגל שבלונות או במדבקות על פי קנה מידה. אם תלכי על השרטוט הידני נשמח לעזור בעצות והדרכה. את מעוניינת להפיק תוכניות עבודה או רק לעשות לעצמך סדר בראש? אם זה למטרות סדר בראש בלבד, את יכולה להיעזר במעצב/ת פנים לכמה שעות ייעוץ בלבד. זה יעלה לך מעט מאוד, ובכל מקרה הרבה פחות מתיקונים והתאמות של דברים שלא חשבת עליהם בעצמך...אבל זה דיון ישן וארוך וישן וארוך. ודרך אגב, חתכתי לזיווה את הצמיגים בשבוע שעבר
שבוע טוב

תודה, למטרות סדר בראש ותכנון נכון

של החלל. כמה יעלו כמה שעות ייעוץ מהסוג שאתה מתאר? ומה זה מעט מאוד? (הכל יחסי, הרי...)

uvls

New member
כסףכסףכסף

חוזרת, את רוצה מספרים אבל זה קצת מורכב u know. שעת ייעוץ עולה בין 100 ל-500 שקל, כאשר תמיד תוכלי למצוא ייעוץ בחינם אצל חבר של חברה של בת דודה שלך, ולחלופין ייעוץ ב-1000$ לשעה אצל ליבסקינד (נניח). ובכל זאת, מעצבת צעירה תהיה זולה יותר (באיזור הגבול התחתון שציינתי) ומעצבת מנוסה ונחשבת תעלה יותר. תעשי כמה טלפונים, מיילים ואפילו פגישות, תקבלי הצעה או שתיים או יותר, מבלי להתחייב או לשלם לאף אחד, כך שתדעי טוב יותר היכן את עומדת ותוכלי להחליט לאן ללכת אני די בטוח שאחרי טלפון או שתיים כבר תמצאי קומבינציה שתתאים לרצון ולכיס. זה הרי בעיקר עניין של כימיה. (ואגב, אני מבין אותך. נא לא להיעלב מהנימה הבדוחה) בהצלחה

למעלה