שאלה

bitch

New member
שאלה

השאלה שלי היא האם אסטורלוגיה מאמינה ב``שינוי הגורל``, התחדשות וכדומה...

הממ.. שאלה מעניינת

ראשית - הבה נוריד את המלים `אסטרולוגיה מאמינה`. אסטרולוגיה היא תיאוריה מסויימת, ולא אמונה, והיא לא אדם. ובמלים אחרות, זה כבר קשור לאסטרולוג עצמו, ולא לתאוריה. ישנם אסטרולוגים שאינם מאמינים בשנויים אמיתיים, אלא שבאמת הכל נמצא שם, במפת הלידה, גם הפוטנציאל - וגם המימוש והבחירות שתבחר. ישנם אסטרולוגים אחרים, וביניהם אני, שאכן מאמינים שהמפה משקפת בעיקר את הפוטנציאל שלך : אחרי הרבה הבנה ומודעות, אתה אכן יכול לקחת את גורלך בידיך, ו.. לשנות אותו. אולי לא באמת אותו, אבל בהחלט את רמת החוויה הבסיסית של המפה שלך, ומשם גם את חייך. למשל אורנוס, כוכב של ניתוקים ושנויים - אם אתה אכן יכול להתמודד עם חרדת הנטישה שלך, בהחלט תוכל להעלות את רמת החוויה שלו, וליהנות מהמקוריות שלו בכל מה שתיצור. כנ`ל כל כוכב אחר, שמאפשר רמת חוויה אחרת, כשאתה עצמך נכנס לרמת מודעות אחרת, וממנה - גם לרמת שליטה אחרת בחייך. במלים אחרות - כן. הכל נמצא כאן, ורק הבחירה שלך חייבת להגיע גם היא, כמו שנאמר - הכל צפוי - והרשות נתונה..

הייתי חייב להוסיף (כמו תמיד)

אני מאמין טיפה אחרת, כלומר גורל הוא דבר שלא ניתן לשינוי לפי הגדרתו, והרי אכן יש גורל שאי אפשר לשנות. כבא השוויתי בעבר את האסטרולוגיה לתחזית מזג אוויר - העובדה שיירד גשם זו עובדה...! לך יש בחירה מה לעשות עם זה.. את יכולה להירטב, את יכולה להיזהר ולקחת מטרייה ולמנוע את ההרטבות שלך... יש לך בחירה.. השאלה היחידה היא עד איפה? יש סיפור בתרבות היהודית שמספר על אחד שאלוהים ניסה לקחת לו כל הזמן את הפרנסה (כדי לכפר על החטאים שלו). אותו אדם קיבל אזהרה שהשדה שלו הולך לההרס. אז הוא החיף אותו בתרנגולות... אז הוא הוזהר שהתרנגולות לא יטילו ביצים אז הוא החליף לפרות - אזהרה: הפרות ייחלו ויתנו חלב חמוץ... וככה זה המשיך - אלוהים רצה לקחת והוא שינה את גורלו ולא נתן לו לקחת (לא חשוב איך הוא ידע את מחשבות האלוהים, זה בהזדמנות אחרת). בסוף לא נשארה לאלוהים ברירה, האדם לא נותן לו לגרום לו לכפר על מעשיו - אז הדרך היחידה היא להרוג את הבן אדם בטרם עת - וכך היה! הגורל ניתן לשינוי (ועל כן הוא לא גורל) אבל יש דברים שהם פשוט מדרכו של הטבע ואת לא אמורה לשנות אותם... תני לדברים לזרום...

צינית - לא. צוחקת - בהחלט.

הראשון שמשווה את הגורל למטריה, ורק צריך להחליט אם לפתוח או לא כשיורד גשם.. נחמד. ובקשר לכלבה - תשובה חביבה. דרך אגב - כל הפרטים נמצאים איפשהו מאחור והיא נתנה אותם כבר ורק השעה היתה חסרה - העניין שעכשיו עם המבנה החדש של הפורום קשה לחפש ולמצוא - אני רק זוכר שהיא שאלה שם על זוגיות של קשתים. התצליח למצוא, פלוטו ? (סליחה, שבתאי ?..)

ודרך אגב..

ראיתי את המשך הפרטים שלה... יש יום לידה, ומקום ואפילו שעה!! אבל אין שנת לידה!!!! וחוץ מזה שקשה לענות תשובה מעמיקה האם הם מתאימים כשיש רק מפת לידה אחת... אולי בפעם הבאה..

למעלה