שאלה

korn!

New member
שאלה

שלום! וואו, יצאתי לחופשת פסח ועכשיו כשחזרתי גיליתי שהשתלטו על הפורום צמד תאומים. בכל מקרה מי שיהיה מוכן לענות על שתי שאלות אני אשמח מאוד. נולדתי באודסה, אוקראינה, ב-9.1.82 בערך ב-6 בבוקר. איזה מקצוע נראה שיתאים לי? אני לומד פיסיקה ומחשבים ואני שונא את זה. אני חושב על כלכלה לתואר שני אבל יכול להיות שאם אני אבדוק לעומק גם זה ישעמם אותי, ואין לי מושג מה לא יגרום לי עינוי יום יומי. חוץ מזה האם היבט מולות בין השמש והירח כמו שנדמה לי שיש לי, זה דבר איום ונורא (הרי מדובר בשני גרמי השמיים החשובים ביותר...) ועד כמה? חוץ מזה TaSKR - בן כמה אתה? אולי אתה עולה חדש? בלי לפגוע, פשוט יש לך שגיאות כתיב מדהימות שזה דבר שאישית נורא מעצבן אותי. ואל תגיד שזה בגלל שאתה כותב מהר או משהו כזה כי אין לך שגיאות בסגנון ם במקום פ אלא סתם שגיאות כתיב מעצבנות. ושוב סליחה, אני פשוט סקרן. טוב זה הכל... תודה!

korn!

New member
אההההה...

ומה אם לא היה לי חלום בתור ילד? כל מה שרציתי אז בקשר לקריירה זה להיות עשיר, הבעיה היא שאין לי מושג איך לעשות את זה...

להיות עשיר - הצורך בבטחון שלא נגמר

והוא גם חלום של הרבה אחרים. שווה לבדוק מאיפה החלום הזה דווקא, ולמה הצורך בבטחון הוא כל כך גדול. נכון, הקלישאה `לחלום כשהיית ילד` היא באמת קלישאה, אבל לפעמים זה עובד, בעיקר כשאתה מחפש דרך. חפש בפנים, לא בחוץ, ונסה להבדיל בין חלום עם מהות - כמו למשל `לטפל ולעזור לאחרים` - לבין ה`להיות עשיר` שמגיע ממקום של חוסר פנימי, ואולי גם מקום פגוע וחסר בטחון שחושב שכסף מביא את הבטחון הזה, אבל האמת שבגדול רק מקצין את הרעב הרגשי. ולגבי שגיאות הכתיב של TASKR - מסכים איתך, זה מאוד מעצבן, ושייך לדור שלם של אנשים שנדמה להם שזה לא באמת חשוב משום מה, ומה שחשוב אלה רק המלים, ולא מבינים שהכתיב והשגיאות באמת גורמים להרמת גבה מצד כל אחד אחר. מה שמצחיקה יותר היא האמירה `אף אחד לא כותב בלי שגיאות כאלה ואחרות` שהיא ילדותית אף יותר, וזה באמת בן התאומים היחיד שאני מכיר שכותב בשגיאות איומות כאלה - אלה בדרך כלל אנשים מאוד רגישים לשפה ולכתיב, אבל לעשות מזה פילוסופית חיים ? נו, מילא, אחרי הכל מדובר בבן 16 בלבד, למרות שכללית כוון החשיבה של לקחת אחריות על עצמך - כוון החשיבה שלי שמלווה את הפורום מתחילתו - באמת נכון וכן. חבל, שהכשרוני הצעיר לא מבין את החשיבות של כתיב בלי שגיאות, אבל.. מילא. זה מה יש.

jzf

New member
שגיאותיו של TaSKR

האם מישהו מכם, בעלי יכולת הכתיבה וחלקי הלשון, הביא בחשבון שהנער אולי דיסלקטי? במקום ``לרדת`` עליו יש להרעיף עליו שבחים על עצם העובדה שהוא מבטא את דעתו למרות היותו מודע למיגבלת יכולת ההיתבטאות שלו ושגיאות הכתיב. יישר כח בחור צעיר, תמשיך כך!!!

JZF - אתה צודק, במחשבה שניה

ממש לא חשבתי על זה, ואני ממש מכה על חטא. אכן, טעיתי TaSKR - ואתך הסליחה. כמו שאמרתי, אני כן בעד צורת וכוון החשיבה שלך, שהוא באמת דומה לשלי. אשמח אם תמשיך לכתוב לפורום הזה.

korn!

New member
אופס...

אם כך, אני מצטער, פשוט לא חשבתי על כך. אין לי כוונה סתם לפגוע באנשים.

למעלה