שאלה:

thunderstorm

New member
שאלה:

יש איזה שיר של הביטלס שקשור/מוזכר בו נעליים/רגליים? ואם כן - מה השם שלו ומאיזה אלבום הוא? תודה..

Another Girl

New member
יש גם...

the man in the crowd with the multie coloured mirrors on his half nailed boots.. השיר נקרא Happiness is a warm gun מתוך האלבום הלבן... אה ויש גם He's got feet below his knees...בשיר come together מתוך Abbey road. זה מה שאני זוכרת כרגע...

yesterday

במקור: scrambled eggs,baby how i love you'r legs "good day sunshine -"burns my feet as they touch the ground Lady Madonna- children at your feet Monday’s child has learned ot tie his bootlace

מאור 87

New member
אין לי מושג, אבל רק בגלל העניין..

למה אתה צריך שיר כזה

thunderstorm

New member
א -אני בת..

ב - תודה לכל מי שעזר וניסה. ג - אני צריכה פסקול לעבודה מסויימת בתקשורת.. תודה לכולם:)

i love lucy

New member
כל הביטלסים להכנס

טוב אני מקווה שאני לא נדחפת עם אני יבוא למפגש אבל בכל זאת מתי זה? איפה? ואיך אני יזהה את כולם????? וחוץ מזה.... קראתי איזה כתבה שמישהו כתב על אלויס ופול וחייזרים... זה היה ממש מצחיק!!!!!! איזה ערמה של שטויות!!!! תקראו ותצחקו גם אתם....

הלוואי שהייתי יודע

משהו לגבי מפגש הפורום. אין כרגע לא מקום, לא זמן, ולא מי יבוא.

i love lucy

New member
סבבה...ומי שמנגן בגיטרה\קלידים לפה

אתם יודעים כולם יש לי ספר ע-נ-ק-י עם כלללללללל השירים של הביטלס לא חלק כלללללללללללללללללללללללללל השירים כמה נחמד לי..... יש לי שאלה עד כמה רחוק הייתם מגיעים כדי לפגוש עכשיו את פול?....

tin ker bell

New member
../images/Emo6.gif חחחחחחח...

אני נקרעת כל פעם מחדש מהציניות שלך... חחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה