שאלה...

שאלה...

קניתי לפני שעות ספורום(אני ושירלי)2 חלזונות,ראיתי בכוס שבה שמתי אותם גרגירים בצבע-חום-שחור,מלא גרגירים קטנטנים,האם זה ביצים? אם כן-תוך כמה זמן הם יבקעו? האם החלזונות יוכלו להתרבות שוב? איך מדגירים ביצי חילזון? תודה מראש!!

אורי-

New member
כשיש חלזונות באק' הבעיה היא לא להרב

לא להרבות , אלא לחסל... תמתיני בסבלנות ויום אחד תגלי שנמאס לך מהם... (אולי בכמה עשרות הראשונים , לא...) | :)|

כן,אבל אני צריכה הרבה חלזונות

עכשיו,כי האקווריום שלי יש לו לכלוך של שנה,ואין לי לב להרוג ת'חלזונות,אם ימאס לי מהם אני אתן אותם לחנות(שאלתי אותם והם יקבלו ת'חלזונות אם ארצה לתת) אז אתה יכול לענות לי על השאלות?? (

לא.קניתי אותם רק אתמול,

ושמתי אותם בשקית 2-3 שעות,אחר כך העברתי אחד לכוס כי הוא לא זחל,ואת השני לאקווריום של שירלי(לבינתיים עד אלך הביתה)אחרי 30 דקות בערך ראיתי ליד החילזון מלא גרגירים קטנים חומים0שחורים כאלה,והיו גם כמה בשקית,השאלה-האם אלו ביצים? ואם כן-איך אמורים להדגיר אותם? האם החלזונות יוכלו להתרבות לי שוב? על אלה אני צריכה תשובה,בינתיים,אם תצוץ לי עוד שאלה אני אשאל...

מישהו???

אלה ביצים? כמה זמן יקח להם לבקוע? איך לטפל בהם? החלזונות יוכלו להתרבות שוב? וכללי-האם יש אוכל לחלזונות?

man in wall

New member
יכול להיות שאלו ביצים

את יכולה להשאיר אותם בכלי שבו נמצא החילזון , או פשוט מאוד לזרוק אותם לתוך האקווריום. אם זיכרוני אינו מטעני , חלזונות מדביקים את הביצים שלהם לענפים,צמחים וכו'.

man in wall

New member
החילזון לא צריך להיות איתם

וייתכן שהדגים יאכלו את הביצים. למרות שאני לא בטוח שאלו ביצים. מניסיון עבר עם ביצים של חלזונות קטנים יותר - הם בדרך כלל מודבקים על הזכוכית או הצמחים במין מעטפת שקופה כזו.

אז מה זה יכול ליהיות??

אם אלו לא ביצים???(אני דווקא רוצה ביצים!אני צריכה עוד חלזונות...) ו...להשאיר אותם בקופסא ולחכות,אולי בשלב מאוחר יותר נדע אם זה ביצים?

man in wall

New member
יכול להיות שזה חרא.

את יכולה להשאיר בקופסא , אבל קחי בחשבון שמים עומדים מתחילים להסריח.

טוב שמע אמיר...

תגיד לי תוך כמה זמן אמורים לבקוע הביצים האלה ואם זה לא יבקע בזמן הזה אז אני אזרוק...!? או קיי?!

למעלה