שאלה רציתי לדעת אם יעל גולדמן, זאת הבחורה שמופיעה בקליפ של הבליינים?
S SofyTofy New member 29/9/03 #4 אני מתבלבלת בין../images/Emo103.gif הבליינים והדורבנים, אני אוכל לעזור לך אם תגיד לי את השם השיר שאליו אתה מתכוון.. ואגב, זאת יעל גולדמן, אז תגיד אתה אם זו היא או לא
אני מתבלבלת בין../images/Emo103.gif הבליינים והדורבנים, אני אוכל לעזור לך אם תגיד לי את השם השיר שאליו אתה מתכוון.. ואגב, זאת יעל גולדמן, אז תגיד אתה אם זו היא או לא
S shawing girl New member 29/9/03 #6 אחת ולתמיד זאת לא יעל../images/Emo70.gif זאת דוגמנית אחרת חן יאני... ויעל ממששש לא דומה לה!
L Lucky Charmed New member 29/9/03 #7 ../images/Emo36.gif../images/Emo26.gif יעל ענתה בעצמה בשידור שזאת לא היא בקליפ אבל הם באמת מאוד דומות וגם אני חשבתי שזאת היא בהתחלה למרות שכשמתחילים לראות יש יותר תמונות תקריב ורואים שזאת לא היא..
../images/Emo36.gif../images/Emo26.gif יעל ענתה בעצמה בשידור שזאת לא היא בקליפ אבל הם באמת מאוד דומות וגם אני חשבתי שזאת היא בהתחלה למרות שכשמתחילים לראות יש יותר תמונות תקריב ורואים שזאת לא היא..
R RiNaTiT New member 30/9/03 #8 זו יעל בתמונה, זאת לא חן יאני חן יאני היא יותר שכומה מיעל ויש לה עינים חומות וליעל ירוקות אז בתמונה זו יעל גולדמן
זו יעל בתמונה, זאת לא חן יאני חן יאני היא יותר שכומה מיעל ויש לה עינים חומות וליעל ירוקות אז בתמונה זו יעל גולדמן