שאלה!

talkk

New member
שאלה!

אני ממש ממש רוצה לקנות סוס, ואין לי בעייה כלכלית או משהו, ממש לא, אבל אני ביררתי עם המדריך שלי ואמרתי לו שאני לא אוכל לבוא כל יום לחווה לרכב עליו, כי החווה היא 20 דקות נסיעה ממני, ואין אוטובוסים לשם, אז אמרתי לו שאולי אני אתן אותו כסוס ביצפר לכאלה שהם ברמה שלי, וכשאני אבוא, אני ארכב עליו, והוא אמר לי שזה לא טוב שהרבה אחרים ירכבו עליו, מישהו יודע למה?? ואם אני רוצה סוס, אז בפנסיון, אני משלמת והם מאכילים אותו ומנקים לו את התא, או שאני צריכה לעשות את זה?? ולמי שיש כאן סוס, אתם רוכבים עליו כל יום?? מישהו חוץ מכם רוכב עליו??? תודה מראש, טל

Juli kleo rullz

New member
אוקיי... ../images/Emo15.gif

לא טוב שהרבה ירכבו עליו בגלל כמה סיבות... (א) את לא יכולה להיות בטוחה שרק כאלה שהם ברמה שלך ירכבו עליו... (ב) כי כמה שיותר אנשים שירכבו עליו זה כמה שיותר שיטות וזה מבלבל את הסוס והוא לא ידע מה רוצים ממנו...
לי יש חצי אחזקה... אני מגיעה לשם 4 פעמים בשבוע... 3 פעמים אני רוכבת ופעם אחת אני רק מוציאה אותו ומטפלת (ביום מנוחה שלו) ואיתי יש עוד אחת שרוכבת 3 פעמים (בימים שאני לא רוכבת...) את משלמת והם מאכילים אותו ומנקים לו את התא...

פפפפפפפפפ

כמו ששירה רשמה... אז זה לא טוב שתלמידי בית ספר רוכבים על הסוס שלך כי זה מבלבל את הסוס שרוכבים עליו יותר מדי אנשים ואז יצא מזה רק רע.. ואת גם לא יכולה להיות באמת בטוחה שרק תלמידים מתקדמים רוכבים עליו ולא חלשים יותר.. אמממ יש לי סוס.. שעכשיו מתחיל עליו חצי פנסיון חדש.. שהוא מדריך בחווה.. הוא ירכב עליו רק פעמיים בשבוע(כן,כן זה משהו בסט!!) הוא יום אחד יעשה דרסז'.. ויום אחר יקפוץ.. הוא קופץ ממש נמוך..ומה שאומר שאני ירכב 4 ימים בשבוע ועוד יום אחד אני יבוא לחווה לטפל בו.. מה שאומר שאני יהייה בחווה 5 ימים בשבוע.. אני נוסעת עם אוטובוס לשם והורים מחזירים בדר"כ.. אמממ אני לא נתתי לכל אחד לעשות עליו חצי פנסיון.. כי צריכים מישהו חזק על הסוס ומישהו שיש לו ידע ברכיבה והעיקר שלא יוכל להרוס אותו ועובדה שמצאתי.. אחרת כל העבודה שאת משקיעה נהרסת.. והסוס לא מתקדם.. לכן את צריכה למצוא מישהו שמסוגל להעלות לסוס את הרמה ולרכב עליו כמו שצריך.. ועצה שלי.. אל תתני למישהו שירצה להתחרות עם הסוס ולקפוץ איתו גבוה.. כיזה יגרום רק לצרות ולבעיות..

טוי בוי

New member
כידי לקנות סוס אתצריכה, כסף וזמן

את לא יכולה להמשיך לבוא פעם בשבוע. אבל את יכולה לשים אותו בחצי פנסיון שאת משלמת על ההחזקה חצי מחיר ומישהו יותר טוב ממך או ברמה שלך ירכב עליו...(יענו סוס פרטי שלו רק בחצי פנסיון הוא ישאר הסוס שלך)..זה יותר טוב בגלל שרק 2 אנשים רוכבים עליו והוא רגיל אליהם, ברגע שיותר מ3 אנשים רוכבים קבוע על הסוס לא משנה הרמה שלהם הסוס משתגע ונכנסים לו ג'וקים לראש מכל רוכב ואת לא תדעי מאיפו זה בא... את צריכה לבוא לפחות 3-4 ימים בשבוע....

ווינגז

New member
תשובות

אוקי... דבר ראשון... פנסיון מלא=את חייבת לבוא אני לא בטוחה כמה פעמים בשבוע... ורק את רוכבת עליו ומאכילה אותו והכל... חצי פמסיון=מאכילים את הסוס כשאת לא נמצאת ומנקים לו את התא אבל רוכבים עליו חוץ ממך... את לא תוכלי להגיד שאת רוצה שרק ילדים ברמה ככה וככה ירכבו עליו... וזה דיי לא טוב כי הסוס יכול לרדת ברמה... אמ... ויש לי סוס... אני רוכבת עליו בדר"כ אבל עכשיו הוא במנוחה כי הרגל שלו התנפחה.... בהתחלה הוא היה חצי פנסיון ועכשיו הוא חצי פנסיון גם אבל זה קצת אחרת כי רק הילדים של הטיפולי רוכבים עליו חוץ ממני בשביל לא לעייף אותו... זה מה שאני יודעת בקשר לשאלות שלך! יכול להיות שאני טועה! מקווה שעזרתי

למעלה