שאלה.. מתי יוצאים הסרטים של אורלנדו? נד קלי, טרויה
M Miss Pigmelion New member 30/9/03 #3 אממ.תשובה..../images/Emo76.gif על נד קלי אין לי מושג..טרויה כבר ענו, ושר הטבעות שגם בו הוא מופיע יוצא אם אני לא טועה בדצמבר השנה.
אממ.תשובה..../images/Emo76.gif על נד קלי אין לי מושג..טרויה כבר ענו, ושר הטבעות שגם בו הוא מופיע יוצא אם אני לא טועה בדצמבר השנה.
M Mrs Bloom New member 30/9/03 #5 ../images/Emo153.gif לטרויה כבר קיבלת תשובה... אז סתם שתדעו שנד קלי יוצא ב- 9.10.2003 שזה במקרה ובמקרה ובתמים יום ההולדת שלי איזה יופיייייייייייייייייייייייי
../images/Emo153.gif לטרויה כבר קיבלת תשובה... אז סתם שתדעו שנד קלי יוצא ב- 9.10.2003 שזה במקרה ובמקרה ובתמים יום ההולדת שלי איזה יופיייייייייייייייייייייייי
M Mrs Bloom New member 30/9/03 #6 ../images/Emo153.gif עוד פרטים על הסרט ../images/Emo26.gif פה ופה ופה וכאן וכאן ואולי פה או שם ופה ושם וכאן ושם וכאן ואולי אולי במקרה כאן !!! עזבו אני סתם מחורפנת בגלל שגיליתי שנד קלי יוצא ביומולדת שלי
../images/Emo153.gif עוד פרטים על הסרט ../images/Emo26.gif פה ופה ופה וכאן וכאן ואולי פה או שם ופה ושם וכאן ושם וכאן ואולי אולי במקרה כאן !!! עזבו אני סתם מחורפנת בגלל שגיליתי שנד קלי יוצא ביומולדת שלי
פ פרפר15 New member 1/10/03 #8 ../images/Emo77.gif../images/Emo65.gifתודה ומזל טוב אל תידאגי באותו היום נחגוג לך יותר טוב
L little bry New member 1/10/03 #9 מזל טוב מזל טוב מזל טובבב בת כמה תהייי??????? יווו זה עוד כמה ימיםם! מזל טובבבבבב