שאלה

adiemus

New member
שאלה

מישהו יכול להגיד לי כמה עולה דג תכשיט ולתת לי קצת פרטים עליו

Suikun

New member
תכשיט

לא יודע כמה עולה, אני משער שהחנויות יודעות טוב יותר. בקשר לפרטים, תבדוק בפטקינג www.petking.co.il

wiz

New member
לא יודע כמה עולה,

אבל אני משער שבאזור ה-20-30 ש"ח. באופן כללי אני לא ממש ממליץ עליו. זה ציקליד מציק ומעצבן, שלא אוהב להשאיר סנפירים שלמים לדגים אחרים. אולי הוא יסתדר היטב עם אוכלוסיה של אפריקאים אגרסיביים כמוהו, אבל זאת רק השערה שלי, מכיוון שלא ניסיתי את השילוב הזה.

Damn you buster

New member
דעה אישית אל תקנה.......

שמתי אותו אם דולפינים,וסקלרים ורק תקף אותם המנאיק הזה,בסוף היתרגזתי ושמתי אותו באקוריום הגדול אם הטורפים.... המנאיק שרד שם חצי שנה... רק שתבנו באקוריום היה: סורום צהוב,סילבר דולר מנוקד,אירונה,כריש שחור גדול,מנקה
,ואקרה,והדג שגידלתי שלוש שנים,הצלופח טוסי (או טווסי).... קיצור הוא בסןף מת (התכשיט) מי ריקבון סנפירים.

Suikun

New member
חכם

שמת ציקליד אגרסיבי עם סקלארים ודולפינים? לא פלא שהוא תקף אותם, ואתה אומר שהוא מניאק? היית צריך לדעת שלא שמים דגים תוקפנים עם דגים עדינים כמו דולפינים וסקלארים. אז כעונש שמת אותו באקווריום שיסבול? חבל.

aqualogic

New member
מחיר לדג תכשיט

זה תלוי כמה קרט ואיזה אבני חן משובצות בו.. טוב זה בצחוק, אבל דגי תכשיט מגודלים בארץ ומחירם זול. הם נמכרים ברוב החנויות ומחירם נקבע בהתאם לגודל. דגים צעירים ניתן להשיג במחיר של פחות מ 10 שקלים לדג. בהצלחה, ארנון

למעלה