שאלה:

שאלה:

האם למי שסיים גיבוש צנחנים/דובדבן מצוות 1 יש סיכוי טוב יותר להגיע לדובדבן? ואם כן, עד כמה?

palmino

New member
תשובה לשאלתך

תיראה אני ההיתי גם בגיבוש הזה רק שאני ההיתי בצוות 3 איך שהבנתי הטובים ביותר הם צוות 1 אחר כך 2 וכן עלה... ניראה לי שהסיכוי הוא הרבה יותר טוב מפני שצוות 1 הם אלה עם הכושר הכי טוב וזה מה שדובדבן מחפשים, אם ההית בצוות 1 זה אומר הרבה, מתוך 300 איש להיות בין ה-20 הכי טובים זה מצוין ובטוח בטוח מסתכלים על זה אחרת ומעדיפים אותך על גבי אחרים .

יכול להיות שזה השתנה, אבל בזמני

שזה לא לפני הרבה זמן (בערך שנתיים), מהיון לדובדבן התבצע בכלל אחרי גיבוש צנחנים, בגיבוש יחט``יות צנחנים. אתם בטוחים שזה לא עדיין ככה? יוני

RELIK

New member
תשובה

לשאלתך, הסיכוי שווה בין צוותים אחד ל-3 פחות או יותר, אבל מספר המקומות בדובדבן מוגבל, והם מעדיפים נפילי גיבושים מרכזים כאלה שעשו יום סיירות מט``כל או שייטת וסיימו גיבושים כאלה ולא עברו או מסיימי גיבוש חובלים צוללות או שלדג,669, וכדו` בכל אופן גם אם תקבל דובדבן מקומך לא מובטח את רק מאותר דובדבן, ותצטרך לעבור את הגיבוש יחט``יות של צנחנים כדי להתקבל ליחידה שהיא מאוד ממולצת, אני הי-יתי ממליץ לך לברר על יחידה ששמה ``יעל`` שמקורה בחיל ההנדסה יחידה מעולה!!! מטכלית לא יכול לפרט יש לי בן דוד קצין שם, אבל תברר אני בטוח שתתלהב!

crazy tal

New member
למה אתה מדבר שטויות?

איזה מאותר ואיזה נעליים? אתה עובר גיבוש וזהו גיבוש יחטיות זה בכלל לדברים אחרים.. פלסר עורב מגלן ושאר ירקות. אם אתה עובר גיבוש דובדבן התקבלת ל- (הפתעה גדולה) - דובדבן! זה בדיוק כמו שאם אתה עובר גיבוש מטכ``ל אז אתה מתקבל ל- (נו נראה אם תנחש) - כן למטכ``ל.

לא-לדובדבן אין גיבוש עצמאי.

עושים גיבוש צנחנים, ואז גיבוש וחטי``ות (אני כמעט בטוח), אבל אם אתה אומר..

crazy tal

New member
לא לא

צנחנים ודובדבן עושים את אותו גיבוש, רק ש.... מיועדי צנחנים עושים את הגיבוש יומיים, ומיועדי דובדבן ממשיכים אחרי היומיים האלה עוד יום, שהוא רק של דובדבן... והוא יום ק ר י ע ה.

avipe

New member
הבהרה

הולכים לגיבוש צנחנים.דובדבן.. מי שעובר צנחנים ומי שעובר דובדבן מתגייס בגיוס צנחנים ואז אנשי דובדבן עוברים גיבושון דובדבן ואם לא עוברים הם הולכים לגדודים של צנחנים ומיועדי צנחים הולכים לגיבוש יחטיות....מה שאומר שמי שנופל מגיבושון דובדבן לא יכול להגיע ליחטיות אלא נדפק בגדודים...זה מה שהסבירו בגיבוש צנחנים

amir18

New member
כל אחד כאן מורח עובדות.

למה סתם לספר סיפורים?! אני יודע מחברים שהיו שם, צוות 1!! שאם היה את הגיבוש לדובדבן עוד יום הם היו נשארים... אז מי שאמר את זה מדבר שטויות! דבר נוסף הוא שביררתי את הדבר לפני שבועות מספר עם מדור סיירות ונאמר לי כי עושים את הגיבוש של דובדבן לאחר הגיוס.

למעלה