שאלה

שאלה

הלוח שלי של ASUS, P3V4X אם אני זוכרת נכון (יש דרך לבדוק את זה בלי לפתוח פיסית את המחשב?) כרגע הוא עובד עם מעבד PIII650 והשאלה היא האם הלוח תומך במעבדים חזקים יותר? תודה

eYaL

New member
אממ

המדיע הזה אודות הלוח,מתועד בחוברות המצורפות ללוח האם. באם אין לך,תוכלי לחפש באתר החברה.. eYaL

ואני חשבתי

שאתה פה כדי להקל עלי את החיים... חזרתי עכשיו מהחנות שמכרה לי המחשב הוא תומך בכל הצ`יפ סטים של הפנטיום (כלומר עד PIII1000) בתם אם את מישהו/י עניינה התשובה תודה - בכל מקרה

duke4you

New member
תתפלא אבל ....

תתפלא אבל יש אנשים שכן קונים חתול בשק. תנחש... (מתחיל ב``ת``). ניחשת?

d.r.

New member
אם מדובר על לוח CUV4X

אני התקנתי על סוג הלוח הזה הכי הרבה מעבד של פנטיום 1 G הכפולות שלו זה עד 8 ואבל הלוח הזה נחשב לאיכותי לא ניראה לי שהיה בעיה להתקין עלוי מעבד חזק יותר

eYaL

New member
חחחחח

לא ניחשתי.. אבל רגעעעעעעעע אל תגלה.. תן עוד רמז..(-: eYaL

t@gel

New member
אהמממממ

``על ראש הגנב בוער הכובע``? יעני....אייל קנה אותי...ואני חתול בשק? בכמה? בתריי זוזי... ואני השונרא שאכלה לגדיא...? תגיד...לא אתה זה שאמרת שזה פורום לתמיכה ? או שבכלל אני דוחפת את האף למקום הלא נכון... ויש לי אגב, אף קטנצ`יק... אבל פשוט....אני מתחילה באות ת`.... ליל מנוחה - תגל 8-p

duke4you

New member
הודעה לתגל במיוחד!!!!!!!!

טוב אז נניח ולא הבנת למה התכוונתי אז אני יגיד את זה בקול רם: ת י ל א נ ד י. או בשקט: תילאנדי. או עם ניקוד: תָיַלַאנּדַי או באנגלית TAILANDI או בערבית: רגע, שיט אין תמיכה בערבית. מקווה שהבנת. לילה טוב. אוהבים אותך כולם B-)

duke4you

New member
ועוד הודעה קטנה עבור טגל B-)

תכנסי לעמוד הקודם (10) לשאלה עם הנושא ``שאלה קטנה``, יש בדיחה שכתבתי, אז לפי השינה תקראי כדי לשמח אותך ואם גם את הבדיחה הזאת לא הבנת אני אסביר לך מחר. לילה טוב. ואוהבים אותך כולם.

למעלה