שאלה

לילך171

New member
שאלה

שלום לכולם בפורום רציתי לדעת משהו אפילו 2 ואשמח אם תענו לי: 1. מתי הבחירות המקומיות {באיזה יום תאריך }? 2. ומאיזה שעה עד אזו שעה? אני אודה למי שיענה לי!!! תודה רבה!!!

EmperorMollari

New member
תשובה

שלום לילך. הבחירות לרשויות המקומיות תיערכנה ביום ג', 28.10.03. לגבי שעות ההצבעה, העניין עדיין לא הוכרע. נכון לעכשיו תקף החוק הרגיל, לפיו מתקיימות הבחירות משעה 7:30 בבוקר ועד 22:00 בלילה, והיום הוא יום שבתון מלא. עם זאת, הממשלה מעוניינת לקצר את יום ההצבעה כך שיתחיל רק בשעה 12:30 בצהריים ואף לא יהיה יום שבתון. הכנסת דחתה הצעה זו לפני כשבוע-שבועיים. אני מניח שהחלטה סופית בעניין תתקבל בעוד מספר ימים.

לילך171

New member
תודה אבל

שלום לך ותודה אל האינפורמציה אבל זמן הבחירות והיום אקטואלי לגבי כל הארץ או לערים מסוימות? אני מרחובות ועוד לא הודיעו פה מתי בגלל זה שאלתי!! אולי אני דואגת סתם ויודיעו!! תודה בכל אופן!

הודעה לבוחר(ת) היתה צריכה כבר

להישלח אליך, ואם טרם הגיע אליך בוודאי תגיע בימים הקרובים. במידה ולא תגיע את מוזמנת לפנות למשרד הפנים או למטות המועמדים ברחובות (אני אגב, ממליץ על שוקי קרומר...), על מנת שיוכלו לברר עבורך את זכות ההצבעה שלך. בכל אופן, הבחירות בכל הערים והרשויות המקומיות יתקיימו ביום ג' ה- 28.10.03. לגבי השעות, נאמר לך נכון כי בין המטות השונים מסתובבות שמועות לגבי השעות המדוייקות, ולגבי קיומו או אי קיומו של יום שבתון. נכון להיום, ולמיטב ידיעתי (כאמור מסתובבות הרבה שמועות), הבחירות מתוכננות ליום שלם (7-22) ומבלי שיהיה זה יום שבתון. זו אגב האופציה הגרועה ביותר, במיוחד לאור העובדה שיתכן ובבתי הספר יתקיימו לימודים במקביל להצבעה.

תיקון

הבחירות נכון לעכשיו מתחילות ב7:00 בבוקר, לא ב7:30. משרד בפנים יצר למעשה מצב המאפשר לו לשנות את השעות ברגע האחרון, בכך ששלח הודעות לבוחר, ריקות משעה מדוייקת. לו הייתה שעה נקובה בהודעה, משרד הפנים היה מחוייב לה.

למעלה