שאלה

שרון ת

New member
שאלה

איפה הכי כדאי למלצר? מבחינת טיפים כמובן... איפה נמצאים האנשים הכי נדיבים?

get well

New member
למה לא?

לא מסכימה... תלכי פשוט למקומות מפוצצים שיש הרבה עבודה.. שם גם הטיפים טובים

שרון ת

New member
תראי את צודקת במובן מסויים

אבל לא תמיד מקומות מפוצצים, מפוצצים באנשים הנכונים... ולפעמים דווקא מקומות פחות "מאוכלסים" מביאים יותר טיפים.

כדאי ברשתות מוכרות

קודם כל - בדרך כלל יש שם יותר עבודה, וגם ברשתות שמכבדות את עצמן משלמים כמו שצריך - כולל השלמות ונסיעות וביטוח לאומי ואפילו תוספת וותק (למי שמתמיד לפחות שנה...). בדרך כלל בקניונים הומים יש יתר עבודה (במיוחד בימים טרופים אלו, אנשים מעדיפים לבוא לקניון כי שם מאובטח יותר כביכול. ואני כן מסכימה עם get well, כי במקומות מאוכלסים הסבירות שתיפלי על קמצנים היא נמוכה יותר (קמצן אחד מתוך 5 או 20 שולחנות זה משמעותי). ועוד משהו אחד - תעדיפי מסעדה עם מחירים גבוהים יחסית ושבאים אליה לאכול ולא רק לקפה ועוגה, כי ככה הטיפים יותר גבוהים...

שרון ת

New member
כן מכירה מקומות כאלה?

אני אסביר בדיוק למה... במקומות הומים מן הסתם העבודה הפיזית היא רבה יותר לעומת מקומות יוקרתיים שאליהם מגיעים אנשים ש1. במעמדד גבוהה יותר(יותר טיפים בשבילי) 2.הם באים כמו שאמרת לאכול לא רק לקפה ועוגה (ואז גם התחלופה של הלקוחות נמוכה יותר(פחות עבודה בשבילי.. לסיכום פחות עבודה+הרבה טיפים=מה שאני מחפשת

Anna Karenina

New member
נו, באמת.

את מחפשת משהו שסביר להניח שלא קיים!! אין דבר כזה, עבודה קלה. כל עבודה היא קשה, ואת מחפשת בעצם משהו שהוא לא הגיוני. את רוצה להנות מכל העולמות, או לפי הפתגם הידוע "לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה". צר לי לאכזב אותך, אבל סביר להניח שלא תמצאי מקומות כאלה. כי פשוט אין, ובמיוחד לא במצב של היום.

שרון ת

New member
למה מאוד סביר שקיים ...

מסעדות יוקרה ..חייב להיות אולי לא הרבה אבל אני משערת שיש כמה כאלה ומן הסתם הם לא יהיו הומים, הישראלים לא אוהבים להוציא הרבה כסף...זה לא נכון בעצם להגיד לא אוהבים לרובנו אין ...לצערי בכל אופן לא נראה לי שפה אני אמצא תשובה כי לכאן מגיעים כל המתוסכלים (בלי לפגוע) ובקשר לעניין חיפוש העבודה ה"קלה" כן אני מודה אני מעדיפה לא לקרוע תתחת אם זה אפשרי וחוץ מזה אני בדיאטה מצידי שהעוגה תשאר שלמה..:) יום טוב לכולם

Anna Karenina

New member
חבל שאת חושבת שאנחנו מתוסכלים..

כי לפחות אני אישית, ממש לא מתוסכלת, ואני עובדת בבית קפה שנחשב למאוד יוקרתי באיזור. ברור שאת מעדיפה לא לקרוע ת'תחת, אבל זו המציאות-כדי להרוויח, עובדים, ועובדים קשה. והעובדה לכך, היא שאני עובדת, עובדת קשה, ומרוויחה בהתאם, ואת זו שמחפשת משהו שבעצם קשה מאוד להאמין שקיים.

כנראה שאת בפורום הלא נכון

מלצרות זו עבודה קשה. אם את מחפשת עבודה קלה שמרוויחים בה הרבה בלי לעשות הרבה - מלצרות זה בטח לא. נסי דוגמנות.

למעלה