שאלה

doodie105

New member
שאלה

אחי רכש לפני כשנה סופר דיוק מידידה במחיר מגוחך. אך מסיבות שונות לא עלה בידו לעשות לו ביטוח וכתוצאה מכך נשאר האופנוע עומד בחצרי עד לעצם היום הזה.אחרי דיונים רבים הוא הסכים להעביר אותו לבעלותי אם אקח על עצמי את תשלום הביטוח והטסט. מיותר לציין שהאופנוע לא מניע ולא מגיב. מה שרציתי לשאול הוא: 1.מה יכולות להיות הסיבות שבגללן הוא לא מניע? 2.כמה זה הולך לעלות לי? 3.מה אני אצטרך להחליף בקטנוע? 4.כמה יעלה לי להחליף את הפלסטיקים התחתונים (צבע סגול)?

geva

New member
מצבר?

כשהוא קנה אותו, הוא עבד? אם כן אני בטוח שזה המצבר! תנסה להטעין אותו, או לחפש מצבר אחר (אם אתה מנסה אם מצבר של רכב, תעשה את זה בזהירות! לחיצות סטרטר קצרות כדי לא לשרוף את הסטרטר)[ מומלץ, אם הקטנוע עמד הרבה זמן, להחליף שמן מנוע ודלק,ואולי גם פלאג...) בהצלחה!

דמיקולו

New member
מליון ואחת סיבות, כנס

כמה סיבות: 1.המבצר גמור- או שצריך טעינה מחדש או החלפה. 2.צריך לבדוק רצועת וריאטור, סביר להניח שהתיבשה ונסדקה. לזה אין קשר להנעת הקטנוע,יחידה נפרדת ,אך עדיף לבדוק. 3.בדיקה כללית לראות שהמנוע לא תפוס, החלפת שמנים, בדיקת הפלאגים, מסננים למינהם. ובכלל ,עדיף שאם אתה לא מבין מה אתה עושה....קח אותו למוסך שיבדקו אותו לפני שתסע. כלי שעומד תקופה ארוכה ללא הנעה ונסיעה לרוב צובר יותר בלאי חלקים מאשר אחד שנסעו איתו כל התקופה. בלאי שכולל את המצבר, חלקי גומי ועוד. אל תשחק עם זה, למען הבטיחות שלך, ובמיוחד אם הכלי עמד בצד ולא תוחזק בקביעות, אע"פ שלא נסע ולא הותנע מדי פעם.

doodie105

New member
תודה רבה על התשובות אבל...

שאלתי גם כמה זה הולך לעלות בערך ושאלתי גם כמה עולה להחליף את הפלסטיקה התחתונה שנראית כאילו עברה 7 מדורי גיהנום

להחליף?

למה לא לתקן ולצבוע? שמע,בפלסטיקה יש פגיעה רצינית ז"א חורים וכדומה או שפשוט היא דהוייה וגועלית? אם היא דהויה עם טיפה חורים אפשר להסתדר,יצבעו לך אותה בצביעה שאתה תבחר,אם אתה גר באיזור חדרה אני יכול להשיג לך אחד מהצבעים הכי טובים שיש. הוא יוכל לעשות לך אפילו צביעה אישית אם תרצה למרות שזה לא אופנוע ספורט.

doodie105

New member
שוב תודה רבה על התשובות

אבל מה שאני באמת רוצה לדעת זה כמה??

למעלה