שאלה ...

שאלה ...

הייתי רוצה לדעת התאמות של בן מזל שור עם בנות אחרות . אני תמיד מפספס את זה :-/ איפה אני יכול למצוא את זה ? היום ראיתי לבנות מזל שור איפה הבנים ? דובר המתים

על בנים ועל בנות (שור...)

אני חושב שאתה מפספס משהו... אין ממש הבדל בין התאמה של שור בנים להתאמה של שור בנות לשאר המזלות - כי שור נשאר שור... ובכל זאת, במיוחד בשבילך, התאמצתי שור והאהבה... (כל התאמה קיבלה בין סמיילי אחד לחמש) שור+טלה - קיימת ביניהם משיכה טבעית בהיותם מזלות שכנים, אבל קצב החיים שלהם שונה, וכך גם המטרות והיעדים שהם מציבים לעצמם. הם בהחלט יכולים להיות ידידים טובים... אבל אהבה זה סיפור אחר! השור זקוק להרבה סבלנות ורוגע - התכונה האחרונה שתמצא אצל הטלה... השור צריך להנות מהחיים, יש לו זמן... וזה בדיוק מה שאזל לטלה! בהחלט חוויה.. :) :) :) שור+שור - שניהם נינוחים ושלווים, שניהם סבלניים, ושניהם משרים על העולם תחושה של רוגע וגן עדן. לפעמים קיימת תחושה שבני הזוג מכירים כל חייהם, מעין טלפתיה. קצב חיים רגוע - אין מקום למסיבות פרועות... הרבה רגשות שמתבטאים במילים, בלי מעשים. החיסרון היחיד - חומריות יתרה, ותיתכן עקשנות מעצבנת בין בני הזוג... שלא מוותרים כל כך בקלות אחד לשני - וכמובן, חוסר ספונטניות... כדאי לנסות :) :) :) שור+תאומים - גם הם שכנים ולכן נמשכים, אבל, שוב, בפועל הם בעלי אישיות שונה לחלוטין. אין ספק שהקלילות והדיבור המהיר של התאומים יכול להוציא שור מדעתו (אין מה לדבר בכלל על הקרירות מצד התאומים וחוסר האחריות שלהם). התאומים מפטפט.. ומפטפט.. ושוב מפטפט - ואז... חוזר חלילה! והשור המסכן רק רוצה לשבת בכורסא האהובה שלו ולנוח... ככה שהתאומים מתעייף מהכבידות של השור, השור יתעייף מהקלילות של התאומים - ובמקום שכל אחד ילמד את השני שיעור באחריות או קלילות... התאומים ייקח את הרגליים (או שיפרוש את כניו של מרקורי) ופשוט ימשיך הלאה.. כמו תמיד.. לא בר ביצוע :) :) שור+סרטן - התאמה נפלאה! שניהם חמים ורגישים, שניהם מחפשים את השקט והאינטימיות - ושניהם חובבים עינוגים כמו אוכל מבושל (הסרטן יבשל, השור יאכל.. ממש השלמה ;-)). שניהם נאמנים מטבעם, ושניהם יעדיפו מערכת יחסים ארוכה וממושכת... הדבר היחיד שיכול לפגוע במאזן של השור - זה מצבי רוחו של הסרטן... קורה! :) :) :) :) שור+אריה - משיכה עזה, בעיקר מכיוון ששניהם יודעים שמולם ניצב אדם מרשים וקשה להשגה, לא פחות מהם... שניהם עקשנים, ולא ממש מסתגלים לשגעונות של הצד השני. פה הקאצ` מתחיל - האריה כובש(ת) את השור, ולאחר התקיפה - הוא יצפה לאהבה הגובלת בהערצה - כיאה למלך... וזה ממש לא בראש של השור, שמעדיף יחסים בגובה העיניים. הם להם ממש מה לחפש ביחד... :) שור+בתולה - הבתולה ביקורתית ועצבנית מטבעה, ואילו השור לא אוהב להתעסק בדברים שמטרידים את מנוחתו. הבתולה שאפתן וינער את השור מעצלנותו (ואם יש מישהי שיכולה לעשות את זה - זו הבתולה). זו מערכת יחסים בהחלט משלימה - הבתולה תלמד את השור שיעור או שניים בלהפעיל את הראש ולמצוא עבודה, כשהשור מלמד אותה חמימות ויציבות (אותו דבר שהבתולה הלחוצה והקפדנית זקוקה לו). כדאי! :) :) :) :) שור+מאזניים - כאן יש זיווג יפה תרתי משמע. הכוכב השולט אצל שניהם הוא נוגה - כוכב היופי והאהבה. שור ומאזניים שניהם מחפשים שקט ושלווה, כאשר מאזניים מוסיף יותר קלילות לשור הקשה עורף, אחרי ככלות הכל מאזניים לנצח ישאר יסוד אוויר. קשר כזה יהיה סטייל ``בית קטן בערבה``. :) :) :) :) שור+עקרב - אואו!! כדאי לרוץ לחופה! אין ספק שהשור נחשב רומנטיקן חסר תקנה, אך בהחלט גם תורם לקשר את שלוותו ויציבותו, תכונות שהעקרב לא יכול להתפאר בהן.. השור היחיד שמסוגל לסבול את האופי הקיצוני של העקרב, ובגלל זה היתרון שלו להרוויח את המזל ``החזק`` ביותר בגלגל - כי אם תתפוס עקרבה שגם תצליח לסבול אותה... אתה ממש לא רוצה שהיא תלך לך, TRUST ME! :) :) :) :) :) שור+קשת - פה הזוגיות בלתי אפשרית, סורי. השור אוהב מסגרת, ביטחון, יציבות ושלווה... ונחש מה? הפתעה! הקשת אוהב לפרוץ כל גבול אפשרי שרגל אדם עוד לא בחנה.. להסיק את החץ כמה שיותר רחוק..! השור יעיף את אותו זבוב מעצבן, שאנו מכנים ``קשת`` בתנופות זנב חוזרות. :) שור+גדי - קשר תכליתי בהחלט... שניהם הגיוניים ומעשים - שניהם תכליתיים. אם זאת, השור יותר עצלן מהגדי שרק מנסה לטפס לראש ההר, ולהגיע גבוה... הוא כולה רצה את הכורסא שלו! מה זה בקשה גדולה מידי! הוא לא צריך את הגדי שיחיל להטיף לו שהוא לא בכיר מספיק, או לא מרוויח מספיק.. וכו`. הקשר יכול להיות טוב מצידו החומרי - כי שניהם תרים אחר הכסף.. אבל פה זה ניגמר! :) :) שור+דלי - יחסים די קשים - הדלי מחפש פרטנר להתפלסף איתו - והשור מתקמצן במילים.. ``כן``, ``לא`` זה מספיק אצלו... הוא בהחלט לא פרטנר להתפלספות! ילידי שני המזלות יציבים ואף עקשנים, ומחוסר גמישות יפגע הקשר. השור הוא גם מרובע.. שנשאר בתחום הנורמות, והדלי מרדן.. זה משהו שמקשה על השור להסתדר איתו..! :) שור+דגים - טוב, בזריזות, הדגים והשור שניהם רומנטיים.. והקשר בהחלט יכול להיות מצויין - הדגים יעניק אהבה לשור - והשור ביטחון לדגים! שניהם אוהבים את השקט. השור הוא מיסוד האדמה, הדגים מהמים.. וכך בקשר זה המים מרווים את האדמה - והאדמה מרגישה פורייה. :) :) :) :) :) בינינו, אתה הרי לא תלך לבנות מערכות יחסים לפי מזל השמש של בת הזוג, נכון? אז תגיד - הטירחה הזו שווה משהו? ;-) בהצלחה שבי

Natushka

New member
שבי, קראתי את מה שכתבת ו..

יש לי שאלה: אתה בטוח שהקשר בין שור ומאזניים יהיה ``בית קטן בערבה``? בין השניים האלה עד כמה שאני יודעת מניסיון בחיי הסובבים אותי, הקשר הזה לא יציב ויש בו ניתוקים, פרידות ושוב חידוש קשר. באמת מתעניינת לדעת נתי

ההמלצות הן כלליות בלבד, נטושקה

ומסתמכות רק על מזל השמש. באופן כללי, בגלל שהשנים קשורים לונוס ששולטת עליהם, זה בהחלט יכול להיות קשר לא רע, אבל אם השנים עדיין לא בוגרים מספיק ובוחנים שוב ושוב אחד את השני, ואם אורנוס במפת הלידה של שניהם פעיל במיוחד - אכן, יציבות גדולה לא תהיה כאן..

Natushka

New member
יאיר

לא מזמן קראתי על כוכב חדש (או לא, לא זוכרת) בשם בכחוס ושרוצים לייחס אותו למזל שור. זו סיירת שמועתי, או יש בסיס לזה? נתי

בכחוס (דיוניסוס) - אל השיכרות והיין

אכן גילו כוכב לכת עשירי ושמו בישראל (בעצם בכל העולם..) - בכחוס. אבל האם הוא שליטו של מזל שור? ובכן, פה הדעות חלוקות! ישנם אסטרולוגים שטוענים כמובן שזהו בכחוס, אחרים טוענים שונוס היא שליטת שור - בעוד שלמאזניים הם משייכים את ניבירו, הכוכב שמחכה להתגלות. מהלכיו של בכחוס חושבו לראשונה ב- 1946. זהו הכוכב המרוחק ביותר והאיטי ביותר מבין כוכבי הלכת שגולו, ומהלכו כמאה שנה בסימן אחד!! מתאים לשור העצלן והאיטי, אה?! בכחוס ידוע כאל היין במיתולוגיה ובנם של זאוס וסמלי (נסיכת תביי), הוא האל היחיד שאמו אנושית ולא ימורטלית. בכחוס, לאחר שאימו מתה בלידתה אותו, גדל ונדד בעולם כאשר הוא מלמד את האנשים את תרבות גידול הגנים ויצירת היין. הוא היה אל משונה - לעיתים היה אדיב כלפי בני האדם, לעיתים הסית אותם לדבר עבירה באכזריות. הוא גם אל הפוריות (נו, בכל זאת שליט שור), פוריותו של בכחוס קשורה בכוחות רוחניים המאפשרים לו עוצמה ואקטיביות רבה. בכחוס הוא אוקטבה גבוהה של יופיטר, ויש אומרים שילוב של יופיטר ופלוטו בגלל שהוא גם אל הקימה לתחייה (מפני געגועיו לאימו אותה לא זכה לראות, הוא ירד השאולה להתאבק עם המוות, והוא יכל לו והעלה את אימו, ישירות לאולימפוס, שם קיבלו אותה כאימא של אל. גם לסאטורן זיקה חזקה לבכחוס (בכחוס שליט שור - הפלנטה הראשונה של יסוד האדמה.. גם שבתאי כוכב אדמה). מעניין לציין שיש אומרים שהמפולת בבורסה בניו יורק, בשנת 1929, היתה קשורה לצמידות של בכחוס ופלוטו (עכשיו את מבינה שבכחוס מתקשר גם לכספים.. בית 2, בית שור, הוא גם ``בית הכספים``). לפי החישובים, בכחוס מצוי מתחילת המאה העשרים בסימן אריה... אגב, עדיין לא ממש גילו אותו... הכל עדיין מבוסס על חישובים בלבד! תודה לטליה שמילאה אותי בידיעותיה על בכחוס ובזכותה תשובה זאת, שבי B-)

אלדר

New member
שבתאי!!!!!..........

אני יודע שבדיון שלך אם טליה לא התערבתי אבל עכשיו שזה עולה שוב.... אני רוצה להגיד לך כמה דברים שאני חושב שהם נכונים יותר!! (לא בטוח) אז דבר ראשון למה שור?? אני שמעתי שמוזניים יותר קשורים ליין משאר המזלות ואת זה אני חייב לציין שזה די נכון וזה ככה כאילו זה יכול להיות גם טעות אבל ככה שמעתי את זה! מוזניים קשורים הרבה יותר משאר המזלות ליין (תמיד יין טוב זה אצלם בדם כנראה אני אף פעם לא הכרתי בן מוזניים שאין לו טעם טוב ביין) ובכל מקרה אני מאוד חושב שונוס כן שייכת לשור יותר מלמוזניים!! וזה בגלל ששור הוא יותר פשוט דרך אגב כמו ונוס היא עונה בכן ולא וכמעט שלא מפרטת ולעומת זות בני המוזניים תמיד צריכים להחליט בין ה``רע`` ל``טוב`` או בין הנכון ללא נכון (ועוד כמו חושך ואור....) וונוס לא ככה פועלת!! ונוס היא יותר פשוטה כמו שזה נראה כמו השוורים ולא המוזניים (לא להעלב) ולעומת זות אני לא חושב בכלל שבחוס הוא כוכב לכת של מזל כלשהו (אולי אבל אולי הוא תוספת עזרה למזל אחד כל פעם כי עזרה זו תגיע רק כל 100 שנה אז קצת קשה לדמיין מזל שמושפע מאוד רק כל 100 שנה ולעומת זו עזרה יכולה כל 100 שנה להתחלף!!) תחשוב שבי שניה זה שבחוס איטי מאוד זה אומר שמעכשיו יחשבו שבערך כל 100 שנה רק יקרה מהפך רציני מאוד אצל בני השור?? ממש לא!! בחוס נראה יותר כמו כוכב לכת שמשפיע כמו שביט חולף!! ואם אני לא צודק ובחוס באמת שייך למזל אז איך בדיוק יקרה ``סידור`` הכוכבים?? כל כמה מיליוני על מיליוני שנה?? לא! אז מה כן נכון?? ומי שייך למזל מוזניים (וזה רק אם ונוס שייכת לשור) מבין הכוכבים שלא גילו? ומי שייך לבתולה עדיין?? (או אולי לתאומים אם מגלים שמרקיורי שייך רק לבתולה) ואז יש שאלה אחת חשובה עד עכשיו בחישוב שמחשבים היום (רק אם הכוכבים שבטוחים בהם ובלי בחוס וזו של בתולה) חישבו עד עכשיו די מאוד נכון לגבי שור ובתולה לפני ונוס ומרקיורי אז אחרי שימצאו להם כוכבים אישיים הם יפסיקו לקבל מהם את מה שהם קיבלו עד עכשיו? כאילו ונוס כבר לא תשפיע על שור אם בחוס שייך לשור? וככה זה אצל בתולה גם?????? זה חשוב מאוד כי אז יהיה צריך לחשב מההתחלה הכל!!!!!!...... זה בערך הכל שבתאי אבל אני לא חושב שהחנסתי הכל כי זה כבר יותר מידי ארוך גם ככה אור ואהבה לכולם

למה צריך לעשות בלאגן...

כשהכל כל-כך ברור?! תראה, בוא נתחיל מההתחלה.. אוקיי? אומנם בכחוס משנה סימן פעם במאה שנה... אבל זה לא ממש משנה שום דבר - כי בכל מפה הוא ייפול בבית אחר, וייעשה היבטים אחרים.. שזאת פונקציה של פרשנות שונה ממפה למפה. העובדה שהוא נשאר 100 שנה במזל, מגלה לנו שגם לתרבות שלמה (במשך 3 דורות) יש אופי משותף, אותו אופי של המזל של בכחוס. בקשר לשליטת ונוס... ייתכן מאוד שהיא השולטת על שור, אני לא שולל את זה - אבל בכחוס הוא כבד ואיטי (כמו בני מזל שור), אוהב כסף ורכוש (כמו בני מזל שור), וכמובן יופי ואסתטיקה - כמו מזל שור! אני מניח ששור גם מושפע טיפה מהעקרב הקוטבי לו.. והרי בכחוס הוא גם אל הקימה לתחייה (מזכיר את פלוטו קצת?).. ככה שגם שוורים אוהבים יין טוב, ואוכל משובח, והרי בכחוס הוא אל הגפנים והגנים (שור הוא גנן מצויין)... וכל הדרכים מובילות לרומא, ואיך שלא תסתכל על זה - בכחוס מתאים למזל שור! והרי אני חושב שנוגה היא קצת ``קלילה`` מידי לשור הכבד, ולכן נשאיר אותה למאזניים... (גם בגלל שנוגה קשורה לזולת, ותלותית בו, וגם מאזניים - אבל שור הוא עצמאי, בניגוד לנוגה`לה). ולשאלתך האחרונה (ואני חושב שכבר עניתי עליה מתישהו...) בעבר, לפני שגילו את אורנוס נפטון ופלוטו, לא היו למזלות:דלי, דגים ועקרב שליט, אז לדלי שייכו את שבתאי בנוסף לגדי (בגלל החשיבה השבתאית המעמיקה של בני מזל הדלי), לדגים סופח צדק (בנוסף לקשת) בגלל השפע הצדקי האומנציונאלי שלהם.. ולעקרב.. לא קשה לנחש.. מאדים, בגלל הנפש ``הסוערת`` שלהם, ואופיים הקיצוני הנושק לאלימות. אבל עכשיו, בזכות המדע, גילו את שליטם האמיתיים של דלי דגים ועקרב... ושוב חזרו צדק, שבתאי ומאדים לשליטה עריצה על מזל אחד בלבד... וכנ``ל לגבי בכחוס וחירון - אם הם אכן יקבעו כשליטי המזל.. שוב יחזרו מרקיורי ונוגה לשליטה על מזל בודד - החיים קשים, אה? זו לפחות דעתי שבי B-)

אלדר

New member
שבי מה ברור פה???????

אתה אומר ברור ועוד אתה אפילו אתה לא בטוח בזה!!! זה אידיוטי ממש להגיד את זה שבי ועוד דבר שבי אני חולק עליך ונוס היא צריכה להיות בשור ולא מוזניים לפי דעתי! ובקשר לשור שהוא מזל כבד אז דבר אחד למדתי בטוח על המזל הזה ובלי לפגוע במישהו אבל הם חרוצים מאוד אם הם מצליחים לחשוב על לעשות משהו משמעותי וחשוב (שזה קורה לעיתים רחוקות) הם לא מזל עצלן יש להם בעיה שהם כבדים במח שבי ולא כללי הם לא מסוגלים כמעט לחשוב על משהו חשוב לעשות ומועיל אז הם לא עושים כלום וזה ממש חבל לבזבז אותם ככה אבל אני כבר עגעתי למסכנה שכל מה שאני צריך לעשות וזה דורש פעילות גופנית מיותרת אני פשוט פונה לשוורים שבי ואומר להם לעשות את זה זה יותר קל ורובם גם כך בנויים לעשות עבודות כאלה! ואני לא! והם לא יכולים לחשוב על דרך לא לעשות את מה שאני ביקשתי ככה שהם עושים!! ובגלל זה הם לא מזל כבד (רק שיכלית כמובן וזה בלי לעעליב ולפגוע במישהו אבל זה ככה חוץ מאולי אם יש ``חריגים`` ) אז שבי זה לא יפה להגיד שזה ברור כי זה לא ברור לי לפחות לא!! ועוד דבר שבי לפני שגילו את שליטם של דלי גדים ועקרב היו לכל כוכב שני מזלות מינימום לשלוט ואז גם היה בעיות בחישוב ובכללי אבל היום זה לא פעם שבי והמדע עדיין לא יכול לתת לנו את התשובה הזו ככה שאנחנו צריכים להעזר במשהו אחר ולא במדע יש כאלה שאומרים כרגע שהכל שונה חוץ משמש ושבתאי (כאילו כל הכוכבים שליטים של מזל אחר וזה מה שטליה נתנה לך מאמר הפורום השני) אז עדיין לא כולם קיבלו את הדרך הידועה יותר (הרבה יותר) אז שבי יש גם כאלה שחושבים בפאן הורוס יתגלה ויש כאלה שאומרים על בחוס שהוא יתגלה ואותו הדבר על בתולה יש את חירון ויש עוד אחד ששמו שונה שאותו אני לא זוכר אז מה משניהם נכון? בחוס יכול להיות שליט שני לשור אבל לא שליט יחידי!! שבי זה נכון שיהיה בתים אחרים אצל כל אחד שונה וככה הוא יפול על בית שונה בכל כמה שעות אבל זה לא זה הוא לא כוכב שליט עדיין הוא מסתובב יותר מידי רחוק כדי לתת את ההשפעה הנכונה לשור שלנו וזה שבחוס הוא גם אל התקימה לתחייה לא אומר כלום כי שור אוהב אוכל טוב אבל הוא מכין אותו טוב?? לא כל כך והוא אוהב יין אבל לא מכין ומוזניים בדיוק ההפך הוא אוהב את שניהם אוכל ויין ואני לא נתקלתי בבן מזל מוזניים שלא יודע להכין אוכל פשוט וטעים מאוד!! אז בחוס אולי גם יהיה שייך למוזניים?!?! לא!! אבל למה לריב על זה שבי? עד שלא יגלו את שני הכוכבים החסרים לא יוכלו לגלות את האמת אלה אם כן יהיה נביא שיגיד את זה מול העיניים שלי!! (ושבי מצטער אבל אתה לא נביא עד כמה שידוע לי) בה ביי שבי עד הפעם הבאה לילה טוב אור ואהבה לכולם שלכם tksr

אוף, איזה נודניק..

כמה טכסט מיותר על שטויות שקשורות לדמיון הילדותי הזה בלבד. די אלדר, חוס עלינו. לך לפורום מתבגרים, בבקשה.. חוץ מהזכרת שמות המזלות וגם הם בשגיאות כתיב איומות, אין פה שום קשר לאסטרולוגיה.

אלדר

New member
אוי יאיר נמעס....

תתעלם אם יש לך בעיות אם זה! ומי שאומר שזה פורום מקצועי זה די טעות יאיר אני רואה כל כך הרבה הודעות בפורום שבכלל לא קשורות לאסטרולוגיה אז למה אתה נתפל אלי רק?? ועוד דבר יאיר מי אמר שאני מתכוון לאסטרולוגיה בתשובה לשבי?? (רק אתה אמרת את זה) וזה שאתה מבוגר (ממש גרוע) למה את יורד עלי ועל הדימיון שלי!! אז יש לי דימיון מפותח יותר משלך יאיר למה לרדת עלי בגלל זה???? נמעס כבר כל התשובות שלך אלי אם יש לך בעיות אז אל תקרא בכלל את מה שאני כותב יאיר מה אני יכול לעשות שיש לך דימיון מוגבל די מאוד שאתה לא מבין אותי ואת התשובות שלי!!! מה אני יכול לעשות? אני מתנגד לדעת של שבי אז אסור לי?? (רק בגלל שאתה יאיר לא מבין? כי אני רואה ששבי מבין מאוד על מה שאני מדבר והתשובות שלו גם כן לא כל כך קשורות לאסטרולוגיה ואליו אתה בכלל לא אומר כלום על ההודעות שלו!! וגם זו שהוא ענה וכתב בה משהו על מכונית אדומה חדשה מה הקשר של זה לאסטרולוגיה יאיר?? אין אבל על שבי אתה לא מעיז לנזוף!! אתה לא צודק בכלל בקטע הזה) אז אל תקרא בכלל את מה שיש לי לכתוב ותחסוך ממך את הקטע הזה של לא להבין תודעה גדולה משלך!!!! אין לי יותר מה להגיד לך יאיר אבל אתה לא תצליך לגרום לי להשתנות בגלל שאתה לא מבין לעומת אחרים שכן מבינים!!

למעלה