שאלה...

נקיטה...

New member
שאלה...

תגידו איך, איךךךך מחזיקים ילדה לעשות לעשות פיפי בחוץ... איך? ובכן... התחלנו גמילה (לפני חודש בערך)... חברים... היא יבשה לחלוטין!!! אבל יש בעיה אחת... בחוץ כשהיא צריכה פיפי... לא מצליח לי... תמיד, אבל תמיד נרטבים הנעליים, התחתונים שלה, הנעליים שלי... נעשית מין שלולית כזו ואז אני מתרחקת מתרחקת... פיסוק הרגליית נפתח ונפתח... ובכל זאת זה נרטב. עם הבן... לא היתה לי בעיה... ``אמא יש לי פיפי...``... ``לך תשקה את העץ...``... אף פעם לא היתה בעיה של ``להרטב``... אבל איתה... (תמיד אבל תמיד עם הבנות זה בעיה...)... 8-p נקיטה

מיה30

New member
וואלה...אין תשובה.... :cool:

בחיי שלא יודעת בתור אם לשני אינדיאנים אפילו לא חשבתי על זה אבל חושבת שתימרון טוב יכול בהחלט לפתור ת`בעיה, לא? עכשיו שחושבת על זה.... גם אני רוצה כזו בעיה.... מיה30

עופריקו

New member
תשובת המומחה לבנות....

כאב שהתמודד רבות עם נעליים נרטבות אז זה הולך כך: כל הפטנט הוא להרים את הרגליים שיהיו יותר גבוהים מהטוסיק ועכשיו בהטיה קטנה קדימה הופ יש לך ילדה עם רגליים ובגדים יבשים... שיטה שניה ליותר גדולים שיטה של הילדה שלי פשוט לעמוד ברגליים פסוקות והידה לעבודה כמו הבנים של מיה30...... כל הזכויות שמורות R שלכם עופר-המומחה לעניני בנות.

אמיר.

New member
בנות זו לא בעיה !!!!

1. כמובן שצריך להחזיק בגדים ספיר... 2. יש משהו שנקרא תחתולים (לא מתלהב). 3. נושמים עמוק - זה יעבור.... 4. בפעם הבאה - תזמיני בן.... רק אושר והמון ילדים...

RED ALERT

New member
נשים

ככה זה אי אפשר איתכם ואי אפשר בלעדיכם כבר מגיל קטן אתן עושות צרות.

MAD DOG !

New member
נשים(קטנות)

ככה זה אי אפשר איתכם ואי אפשר בלעדיכם כבר מגיל קטן אתן עושות בעיות.

לי28

New member
בנות קטנות צרות קטנות...

אכן... קצת בעיה אך אם תופסים את התנוחה הנכונה...מתגברים על הכל, מרימים את הילדה כאלו היא יושבת על כסא, יד אחת מתחת לברכים וקצת מגבהים, הטוסיק בזוית וככה נשארים נקים, את אותו שיטה אני עושה איתה גם בשירותים ציבוריים. דרך אגב פעם ראיתי תוכנית ושם דיברו על פטנט אשר נקרא ``פומית`` כמו משפך הפוך שהאישה נעזרת בו בטבע בשעת הצורך להטלת מימיה.... מישהו שמע על זה???

MAD DOG !

New member
משפך הפוך H-(

לא אבל נשמע מעניין משפך הפוך!!!!! לאן הוא נכנס בדיוק ולמה הוא משמש!!!!!!!

למעלה