שאלה

stealth1

New member
שאלה

יש שמועה ש dark side נכתב בעצם כפס קול מלווה לסרט הקוסם מארץ עוץ. מישהו אולי בדק ויודע אם זה נכון וכיצד האלבום מתקשר לסרט?

Miss CB

New member
שאלת מיליון הדולר

(או כמה שלא עלו הנעליים האדומות של דורותי במכירה הפומבית ההיא...) תחפש טוב (וסליחה מראש אם זו בת), יש פה שרשור. בנתיים, דעה אישית - בולשיט... פיור בולשיט. וסינכרנתי נכון, על השניה, עם כל הרמזים שפיציים בהתחלה בשביל לוודא שעשיתי את זה נכון. צפיתי בערך ב-40 דקות (ואז הסרט התחיל לקפוץ). פה ושם היה איזה רמז משעשע, אבל אויש זה כלום! ב40 דקות אולי היו 3 רגעי סנכרון... עלוב... בואי נגיד שצריך דמיון מאוד פעיל בשביל באמת להאמין שווטרס כתב יצירה שלמה בשביל להעצים יצירה אחרת.

egg

New member
אני פעם הורדתי קובץ מוכן

ראיתי כמה דקות, ולא מצאתי שום סיבה להמשיך... אני גם לא רואה קשר רעיוני בין הסרט לאלבום...

להלן הלינק לדיון ...

שנערך כאן לא מזמן בשאלה הזאת. ולהלן גם תרגום של דברים שהופיעו בגליון חודש יוני 2003 של המגזין Uncut, אשר הוקדש לחגיגות 30 שנה ליציאת DSOTM: "זה נקרא Dark Side of the Rainbow - וזה שטויות מוחלטות. זהו המסר החד משמעי של ווטרס והפלויד לגבי התאוריה שסיקרנה אוהדים מאז שנת 1994. כפי שמופיע באתרי אינטרנט רבים, אם צופים ב"קוסם מארץ עוץ" ללא פס הקול המקורי, תוך השמעת DSOTM החל מהשאגה השלישית של האריה של MGM, נדהמים מהמספר הרב של ה'תיאומים' בין הצליל לתמונה. הניסוי שערך UNCUT נחל אכזבה. רוג'ר ווטרס - שבו חשדו בעריכת פס-קול חדש לסרט הקלאסי של ג'ודי גארלנד בעת הקלטת האלבום - מאנפף בבוז שזה "לא אמת". לדבריו, התופעה רק "מצחיקה בקושי" אותו, והוא לא מתכוון לבחון את הדברים. ריצ'רד רייט מעולם לא ניסה לבדוק את זה, למרות שלדעתו זה "מאוד משעשע". הוא טוען ש"ניתן לקחת את Dark Side ולהשמיע את זה לצד כל סרט שהוא ותמיד יהיו רגעים בהם יגידו "וואו, זה באמת עובד". ניק מייסון אומר שהוא ינסה את זה יום אחד, אך מזהיר "אל תקחו את זה יותר מדי ברצינות". ודייויד גילמור, שכן בדק את הדבר, צוחק: "ברור שזה שטויות מוחלטות. לאנשים אין מה לעשות בחיים? אני מרחם עליהם. בשם אלוהים! זה מדהים. אבל אני מניח שצריך לקחת את זה כמחמאה".

edlessme

New member
תודה על המחמאה!

מסתבר שלפי ההגדרות שלך יש לי דמיון מאוד פעיל (טוב נו, את זה גם הנומרולוגים אומרים) כי לדעתי ישנו סינכרון, ואפילו וואחד סינכרון, ועוד לחשוב שאני ראיתי את הסרט ב4 בלילה בפעם הראשונה ומצאתי את הסינכרונים... יותר מ3 זה בטוח... את לא שמת לב שחוץ מפעמיים השירים והסצנות מתחלפים ביחד?? לא שמת לב שכשאומרים בלאנאסד און ת'א ביגסט וויו (או ווי.. לא רוצה לבדוק) אז גם דורותי עושה שיווי מישקל על הגדר של הדיר?? לא שמת לב שראשים מתנדנדים ימינה ושמאלה עם הבומים בהתחלה של טיים?????. ראבאק... יש המווווון סינכרון יא פארטי פופרית\ם. ואולי זה רק בגלל שאני רואה מה שאני רוצה לראות... ואולי אתם פשוט קיטני אמונה? (אני מניח שהראשון הוא הנכון..)

XCLASS

New member
אני גם מאימין בזה

אולי אני סתם אוהב דברים מסתוריים אבל באמת יש חלקים שנראים מתאימים ומה שאותי הכי שיכנע זה הגשר שדורתי הולכת עליו(שמזכיר בדיוק את הצורה בעטיפה של דארק סייד)

meandmeandme

New member
לפי דעתי.. זה ../images/Emo31.gif

פשוט לא נראה לי... בוא תנסה משהו... תקח דיסק כלשהו שמתחשק לך לשמוע.. שים אותו במערכת שיש לידה טלוויזיה. שים את הטלוויזיה על ערוץ כלשהו ותנמיך אותה. תראה כמה פעמים המוסיקה תראה לך מתאימה אם מה שאתה רואה. זה פשוט צירוף מקרים.

natangold

New member
לא אוהב את כל השטויות האלה

PAUL IS DEAD וזה. אין לכם משהוא יותר טוב לעשות בחיים מאשר לנסות להמציא דברים כאלה? חוץ מזה שבמקרה הזה לקחת יצירה כמו דארק סייד ולכלוא אותה בסרט הקוסם מארץ עוץ, זה פשוט עושה עוול לדיסק הנפלא הזה.

עם כמות חומרים פסיכוטרופיים מספקת

עם מספיק LSD אפשר להתאים את "obscured by clouds" לישיבת ממשלה.

למעלה