שאלה...

שאלה...

האם קיימים כרישים לבנים בשבי באקווריומים מסויימים בעולם? האם היה נסיון לגדל אותם בשבי? מדוע אף פעם לא רואים בסרטי טבע שרצי כרישים לבנים, או כרישים לבנים צעירים? או השרצות של כרישים לבנים?

את מתכוונת לכריש הלבן?

הכרכה הלבנה?(זה שמו של הכריש הלבן)אם כן,אז זה כי נדיר לראות אותם ממליטים,הם לא משריצים,הם מולידים וולדות חיים,או יותר נכון וולדה אחת בלבד. אלו כרישים שכשהעוברים ביחד בבטן האם,הם אוכלים אחד את השני,השורד הוא זה שנולד,ויש רק אחת כזה. וזה נדיר לראות את זה,לכן אם את רוצה לנסות את מזלך,תצפי הרבה בנשיונל גיאוגרפיק,ובערוץ 8 או בערוץ אדוונצ'ר(אני לא בטוחה לגבי ערוץ אדוונצ'ר..) בהצלחה!

קיבלתי את התנצלותך...עוז...

הידע הוא ידע בסיסי,כי גם אני רואה ערוצי טבע למיניהם בזמני הפנוי!חוץ מזה שיש לי קלטות על הסברים על חיות,ומלא אנציקלופדיות,אני נורא אוהבת חיות(חוץ מחרקים!אני שונאת חרקים!!!)חוץ מהבנים בכיתה שלי...

לא עוז!לא התנצלתי לך!

ההתנצלות היא לילד הארשון שפתח את השרשור...פניתי אליך...

Suikun

New member
לא נשמע לך מוזר?

שכרישים יאכלו אחד את השני בתוך הבטן ? זה מגוחך, מאיפה שמעת על זה? כרישה לבנה יכולה להמליט עד 14 כרישים בבת אחת, הם ממש לא אוכלים אחד את השני בתוך הבטן

כן כן...!!!!זה מה שראיתי בערוןצי

טבע!!! ככה זה אצל הכריש הלבן...אצל חלק מהכרישים האחרים יכול ליהיות שיש אפשרות ל-14 כרישים בהמלטה,אבל הכריש הלבן ממליט וולדה אחת!

Suikun

New member
לא ברור לי מאיפה הוצאת את זה.

בדקתי בהרבה מקומות, כרישים לבנים ממליטים עד 14 במכה. פעם בשנתיים. לא רק וולדה אחת. והם לא "אוכלים אחד את השני" בבטן האם.

wiz

New member
האמת היא שגם אני ראיתי את זה

איפשהו... דיברו על "מאבק" בין שני הכרישים שברחם, עד לניצחון של החזק, אשר זוכה לבסוף להיוולד. אם אני לא טועה, זה היה בתוכנית שעסקה בקניבליזם בטבע. אני אנסה למצוא סימוכין לכך, אבל בוודאות זכור לי שראיתי משהו כזה.

Suikun

New member
ועדיין...

נשמע נורא מוזר. איך הכרישים נושכים רק אחד את השני ולא את הרחם ואת הכרישה מבפנים? מצורפים לינקים לקטעים משם לקחתי את המידע.

erreway2003

New member
אז זאת דעתי...

לא מזמן נתקלתי בספיישל ספילברג ובנשיונל ג'אוגרפי' על כרישים לבנים.. ולפי מה שבנתי הכרישים הלבנים הם אחת החיות שידוע לאדם ממש קצת עליה! כך אולי ראית במקום אחד שכריש לבן ממליט 17 שרצים במכה ובמקום אחר רואים שיוצא רק אחד... לפי דעתי זה תיאוריות של אנשים.. שניתנים לויכוח.

Suikun

New member
כרישים לבנים

לא קיימים כרישים לבנים באקווריומים בעולם, משתי סיבות. האחת, שהם גודלים לגודל ענק, וקשה לתחזק חיות שכאלו באקווריום בגודל שכזה. הסיבה השניה היא שהבטון והברזל שבאקווריומים מבלבל את מערכות הניווט של הכריש הלבן (בעזרתה הוא יכול להבחין בלב פועם, למשל). אני משער שישנם סרטי טבע עם המלטות של כרישים לבנים. כרישה לבנה ממליטה פעם אחת בשנתיים, ויכולה להמליט 2 עד 14 כרישים בכל המלטה. קשה לצפות בהמלטות שכאלו, גם בגלל המספר המועט של הכרישים הלבנים, וגם בגלל שפער הזמן הגדול שבין המלטה להמלטה.

למעלה