שאלה....

ebony

New member
שאלה....

איך מתמודדים עם רגשות בלתי רצויים כלפי אדם שקרוב אליכם? לדוגמא התאהבות בחבר קרוב איך מתמודדים וגורמים לזה להעלם? האם אפשר בכלל? המבולבלת

shellush

New member
קודם מנסים לברר מה מרגיש הצד

השני. ואם זה לא הדדי, אז אין ברירה, אלא לתת לזמן לעשות את שלו... ואפילו אם זה אומר קצת להתרחק מהאדם הזה כדי להתגבר על ההתאהבות בו/בה.

בבילבולים עסקינן...

לא יודעת מה מצב הקשר אצלכם, אבל אצלי, כל פעם שהיה מצב של התאהבות/חשיקה בחבר קרוב, הלכתי עם זה. לא יילך - לא יילך, אבל לפחות אני יודעת ש|אני ניסיתי. כי אני חושבת שבמקרים של רגשות כלפי צד אחד, באם יש רצון מהצד השני, הידידות עצמה לא תישמר לאורך זמן. במידה ואין רצון מהצד השני, וזה קרה גם לי פעם אחד, עד אני היום אני מאוד אוהבת אותו, הייתה תקופה שהיינו ידידים מאוד טובים, הייתה תקופה שלא דיברנו בכלל, לסרוגין, עד שמצאנו את עמק השווה, כמדומני

דן צ

New member
השאלה למה לגרום לזה להעלם?

למה רגשות בלתי רצויים? ומה רע להתאהב בחבר קרוב? לא חושב שצריך להתמודד נגד זה אלה ללכת על זה!

Vdrums

New member
זה דווקא נשמע הגיוני להתאהב בידיד

קרוב. כי זה מישהו שמבלים איתו הרבה זמן, מכירים הרבה זמן וזה די טבעי שהמשיכה אליו גוברת. כדאי לנסות אחרת רק מפסידים.

את באמת מבולבלת..(;

כשתמצאי את הפטנט שמביא לרגשות להיעלם.. תספרי לי על זה..חח.. כי זה לא קיים..רגשות לא נעלמים ככה סתם פתאום.. אלא אם את מבינה שחייבים להמשיך..ואז זה פשוט נשכח עם הזמן.. השיטה הכי טובה..אצלי לפחות.. זה למצוא מישהו אחר..להפיל עליו את הרגשות..חח..(:)

למעלה