שאלה...

n u t

New member
שאלה...

בתקווה שתסכימו לעזור לי...
למישהו שאני מכירה יש יום הולדת בעוד חודש... הוא משוגע על קומיקס- יותר בסגנון ספיידרמן וכו' מאשר בסגנון דרגון בול זי וכאלה... החלטתי לקנות לו בתור מתנה גליון של קומיקס, אבל אני רוצה ממש את אחד הגליונות השווים... מבחינת כסף אני יכולה להשקיע עד מאה שקלים ואני צריכה למצוא את הגליון הכי טוב שאני יכולה לקבל במחיר הזה... יש הצעות כלשהן? (רק מודיעה מראש שאני מהאנשים שפחות מבינים בנושא ולכן אם משהו ממה שאמרתי כאן נשמע מוזר הוא נובע מחוסר ידע, להעמיד אותי על טעותי יהיה נחמד
)

n u t

New member
אחרי עוד טיפה בירורים

שהצלחתי סוף סוף לעשות, לפי מה שנראה דמות הקומיקס האהובה עליו היא באטמן... ושכחתי לציין שהמקום שממנו אני אקנה, צריך שימכור באנגלית כיוון שהוא גר בקנדה... המון המון המון תודה מראש! ענת

Pitri

New member
There is a store

In ramat aviv called comicaza in radintzky 15 u can enter the site of it there is a link above the forum

SweetCharity

New member
batman:year one

אני עכשיו רק קראתי את הסיפור והוא מצויין. הוא כולל 4 חוברות אותן קונים מאוגדות במה שנקרא בעגה המקצועית TPB. יעלה לך בסביבות ה- 50 שקלים. בכל מקרה, אני הייתי מציע לך לבדוק אם יש לו את החוברות הנ"ל...

Druyanizem

New member
אני חולה באטמן.

יש לי כמה ספרים שעולים באמת בסביבות ה-80 100 שקל... הייתי ממליץ באמת על year one. אבל גם על the return of the dark knight. ואם משהו קצת יותר מופרע ומוזר- אז arkham asylum.

ailag

New member
תשובה

קודם כל, גליון = חוברת או ספר? (TP / TPB = Trade Paperback = ספר) חוברות עולות בד"כ בין 13-20 שקל, וספרים בסביבות ה80-100. שנית, איזה סגנון? באטמן / סופר הירוז? סגנון אחר של סיפורים? פנטזיה? קומי? (גארפילד..) שלישית, יש ארבע ספקיות בארץ, אחת מהן היא גם חנות. על com-x אני פחות ממליצה מרושם ראשוני, אבל לא דיברתי איתם מספיק כדי באמת לעמוד על טיבם. בספקיות שאינן חנויות כותבים להם באימייל והם שולחים לך בדואר את הקומיקס (בד"כ אחרי התשלום). לדעתי יש בלינקים של הפורום..

n u t

New member
שוב תודה! ../images/Emo140.gif

הצלחתי למצוא את batman:year one אז קניתי והחלטתי להוסיף את the return of the dark knight כמה טוב שהפורום הזה קיים אחרת בחיים לא הייתי מסתדרת! המון המון תודה לכם!

למעלה