שאלה

• פותח הנושא sh12
  • פורסם בתאריך

sh12

New member
שאלה

נולדתי במזל דגים עם אופק תאומים מה זה אורמ על חיי האהבה שלי? :)

sh12

New member
כועס..

אולי זה נראה לך מטומטם לשאול שאלות אולי זה עניין של מצב רוח כשקראתי את תגובתך לא ממש התהלבתי לא בגלל התשובה כמו בגלל הנוסח תוקפני משהו.. גם לאחרים אתה עונה בצורה שכזו חבל.. הפורום הזה מיועד לאנשים שחושבים שיש אחיזה באסטרולוגיה והאמת היא שיש במידה מועטה ועובדה שאתה למדת את הנושא לעומקו כי יש בזה משהו אז אל תענה כך לאנשים שלום. :p

sh12

New member
ועכשיו..

אחרי שחטפת. תענה בצורה בוגרת מה זה אומר על זוגיות?(דגים עם אופק תאומים) האם יש התאמה למזל סרטן? דחוף!!!!!!

לידידי המחנך המלומד..

ובכן, כמה מלים, ועדיין ברוח טובה : הפורום נועד למתן שאלות ותשובות בענייני אסטרולוגיה, ולא למטרות אישיות של שואלים, תחזיות או ניתוחים : לשם כך קיימים אסטרולוגים מקצועיים, להם משלמים כסף - ומקבלים תמורה. כסף - תמורה. שיטה ישנה, אך עדיין עובדת. מכיר ? כמנהל הפורום אני מחוייב למתן שאלות ותשובות הקשורות לאסטרולוגיה, ולא למתן תשובות אישיות לשואלים. זהו תפקידי, ואותו אני ממלא. אבל אני מבין שאתה לא מרוצה. מענין. לא רק שיש אינטרנט שבו יש בעלי מקצוע שעונים לך חינם - מפתיע, לא ? - ושבאמת אינם חייבים לך דבר וחצי דבר - אתה עוד כועס עליהם שלא ממלאים את רצונך, מנסה לחנך אותם, ואפילו ל`החטיף` להם, על שלא מלאו את רצון הילד, שומו שמים ! על כן חביבי, אני כבר לא בגן, וגננת עם סרגל היא בהחלט לא הדבר החביב עלי. על כן אתה מוזמן להסתובב ברחבי האינטרנט, ולחפש לך פורום שיענה לך על שאלות אישיות כאלה ואחרות לשביעות רצונך (עדיין חינם, כמובן) ויספר לך על חיי האהבה שלך שמשום מה אינך יודע עליהם הרבה, ומי יודע, אולי אפילו תזכה למצווה, ותפגוש שם מישהו אחר כמוני שגם אותו תוכל לחנך ולהחטיף לו, כיד הדמיון הטובה עליך, ותפסת שתי ציפורים באבן אחת.. נכון כיף ? על כן, ושוב בציטוט מהודעתך השניה והמרנינה לא פחות : אחרי שגמרת ל`החטיף` לי - זה הזמן לצאת ולחפש לך תשובה בוגרת לגבי ההתאמה עם הדגים עם התאומים וכל היתר - ודחוף!!!!!

sh12

New member
עכשיו הגזמת..

נכון. צריך ללמוד לקבל ביקורת זה לא נורא גם אם משהו מנסה להוריד אותנו מהאולימפוס ודרך אגב, ענית לא פעם בצורה מכובדת לא תחזית אבל בצורה מענינת כלשהי היום זה לא היום שלך. FACE IT 8-p

מתוק אמיתי, אין ספק

לדעת לקבל ביקורת - זה נכון. אני מקוה שאכן למדת משהו על הגישה הנכונה לאסטרולוגיה, ועל הדרך לתקשר עם מנהל פורום כלשהו, באשר הוא : לא לחנך אותו או להסביר לו או להחטיף לו - ואם כן, זו כבר התחלה טובה, גם אם זה הוריד אותך מהאולימפוס הידוע של `מגיע לי`. והיום הזה הוא היום שלי בדיוק כמו כל יום אחר - נראה לי שדווקא שלך לא משהו.. :) פייס איט.

sh12

New member
אוי..אויי..

יאיר כמה שאתה בסדר. נתחיל עם זה שאני אשה ולא גבר. מלבד זאת עכשיו חג ולא נריב יותר. תגיד לי אתה האם אוכל לשנות את גישתי הקלילה לאהבה? צריך להיות רצינים מתישהו. להזכירך נולדתי ב- 10/3/1971 בשעה 10:00 בבוקר מה שאורמשאני בת מזל דגים עם אופק בתאומים קליל קליל כמו הרוח אבל בלי חסינות נגד מכאובי הלב תהיה חבר ותן עצה טובה ככה מהלב- כמו שומרים שיהיה לך חג שמח וטעים שלך..חה..חה.. ;-)

התשובה אינה פשוטה..

משהו במודל הזוגי הפנימי שלך קצת טריקי. לא בעייתי ממש - אבל כדאי להבין אותו לעומק כדי לדעת איך להתנהג עם הנושא. מה זו זוגיות ? איך להכניס אדם אחר לחיים, והכי חשוב - מה קורה אחר כך ? יש על מה לעבוד, אבל.. אי אפשר לעשות את זה בכמה מלים בפורום. זה שטחי, ולא רציני. בקצור, יש פה משהו ששווה לעבוד עליו, אבל לא בפורמט הזה.

למעלה