לידידי המחנך המלומד..
ובכן, כמה מלים, ועדיין ברוח טובה : הפורום נועד למתן שאלות ותשובות בענייני אסטרולוגיה, ולא למטרות אישיות של שואלים, תחזיות או ניתוחים : לשם כך קיימים אסטרולוגים מקצועיים, להם משלמים כסף - ומקבלים תמורה. כסף - תמורה. שיטה ישנה, אך עדיין עובדת. מכיר ? כמנהל הפורום אני מחוייב למתן שאלות ותשובות הקשורות לאסטרולוגיה, ולא למתן תשובות אישיות לשואלים. זהו תפקידי, ואותו אני ממלא. אבל אני מבין שאתה לא מרוצה. מענין. לא רק שיש אינטרנט שבו יש בעלי מקצוע שעונים לך חינם - מפתיע, לא ? - ושבאמת אינם חייבים לך דבר וחצי דבר - אתה עוד כועס עליהם שלא ממלאים את רצונך, מנסה לחנך אותם, ואפילו ל`החטיף` להם, על שלא מלאו את רצון הילד, שומו שמים ! על כן חביבי, אני כבר לא בגן, וגננת עם סרגל היא בהחלט לא הדבר החביב עלי. על כן אתה מוזמן להסתובב ברחבי האינטרנט, ולחפש לך פורום שיענה לך על שאלות אישיות כאלה ואחרות לשביעות רצונך (עדיין חינם, כמובן) ויספר לך על חיי האהבה שלך שמשום מה אינך יודע עליהם הרבה, ומי יודע, אולי אפילו תזכה למצווה, ותפגוש שם מישהו אחר כמוני שגם אותו תוכל לחנך ולהחטיף לו, כיד הדמיון הטובה עליך, ותפסת שתי ציפורים באבן אחת.. נכון כיף ? על כן, ושוב בציטוט מהודעתך השניה והמרנינה לא פחות : אחרי שגמרת ל`החטיף` לי - זה הזמן לצאת ולחפש לך תשובה בוגרת לגבי ההתאמה עם הדגים עם התאומים וכל היתר - ודחוף!!!!!