שאלה.....

מיה ישי

New member
שאלה.....

יש לי DJ ואני רוצה לצאת לעשות נסיעה ארוכה משהו כמו 30 ק"מ רצופה האם יש צורך לעשות עצירות על מנת למנוע התחממות של הכלי? איך בכלל יודעים אם הכלי מתחמם? תודה מראש על התשובות.....

../images/Emo45.gif ...

אבל מומלץ שלא להחזיק מצערת על פול... כמעט פול לצורך העניין ולא אמור לקרות כלום ל-30 ק"מ חד-פעמיים...

מיה ישי

New member
במידה וזה לא חד פעמי אלה...

נסיעה של 30 ק"מ לכיון? ואיך בכל זאת יודעים כאשר הכלי מתחמם?

עדיין לא נורא...

כל עוד תקפידי על מצערת לא מלאה לגמרי.... ו..קשה לדעת. פשוט קשה במקרה שלך...

fazer

New member
אם זו נסיעה של 30 ק"מ כל יום...

לכל כיוון - אני הייתי שוקל ברצינות לקנות איזשהו קטנוע 125 ממבחר האופציות בשוק - יש קטנועים במצב טוב ולא יקרים יחסית, והם יתנו פיתרון מצויין ל 30 ק"מ יומיים. Fazer

fazer

New member
עכשיו אני מבולבל... ../images/Emo12.gif

יום אחד, נסיעה אחת הלוך וחזור וזהו? אז לא צריכה להיות שום בעיה, כמו שאמרו מורי ורבותי: נסיעה עדינה, בלי גז עד הסוף ויהיה בסדר. אם זה ארוע יותר מחד פעמי, הייתי שוקל לקנות כלי גדול יותר. Fazer

את יכולה לנסוע...

בלי בעיות את המרחק הזה אני נוסע כזה מרחק הרבה פעמים 2-4 בסוף שבוע ולפעמים אם מורכבת אני עושה הפסקה בערך בחצי דרך סתם בשביל הכיף וכדי לקרר את המנוע קצת בערך 5 דקות הפסקה.

לא זה לא קשור

אני גם בזמן ההרצה עשיתי מרחקים כאלו צריך רק קצת סבלנות בגלל המהירות הנמוכה יחסית לרכבים אחרים בכביש...

Ofirdt

New member
תשמעו....

אני עם דיטי עושה לפעמים 100 קילומטר ביום ואפילו יותר..... השיא שלי זה 13 קילומטר ביום כאשר 30 מהם בערך בהרכבה..... ולא הייתה לי שום בעיה אולי לא הייתה בעיה בגלל שזה דיטי ובגלל שזה מקורר מים

Moo Moo

New member
אופיר דבר אחד אתה לא מבין../images/Emo70.gif

ה"בעיות" שנוצרות ממאמץ גדול על 50 (כמו לינסוע 130 ק"מ ביום ו30 בהרכבה), לא מופיעות בבת אחת, זה לאט לאט מצטבר עד שזה בא לך בפנים
אבל למרות זאת, הדיטי צריך להיות אחד מהיותר טובים לנסיעות כאלו...

Ofirdt

New member
מאז הנסיעה לתל אביב......

נסעתי עוד 200 קילומטר...... בלי שום בעיות ותקלות ובלי שינוי בכח המנוע

Ofirdt

New member
ועוד דבר ששכחתי........

התקלות באות בהדרגה אם זה שהקומפרסיה יורדת לאט לאט או נוצרים רעשים מהמנוע(ראה מקרה סטלן)..... אבל זה לא בא בבת אחת.....

למעלה