שאלה

• פותח הנושא qaz
  • פורסם בתאריך

qaz

New member
שאלה

יש לי 4 מקשים שאין לי מוסג מה הם ?? SrtScn SysRq , ScrLK ` PauseBreak , insest אז אם יש לכם מוסג מה מה ולמה וכמובן איך ? B-)

eYaL

New member
תשובה

אז ככה: insert-אם עד עכשיו לא ידעת מה תפקידו,נסה עכשיו. תקיש עליו פעם אחת,ואז תעמוד עם הסמן על טקסט כתוב,ותתחיל לכתוב. אתה תראה שמה שאתה כותב ``עולה`` על הטקטס הכתוב. PAUSE\BREAK - פעם בדוס..היו משתמשים בזה כדי לעשות PAUSE במשחקים..או בשילוב עם CTRL אפשר לעצור אפליקציה שנתקעה. printscreen\sysreq - ``מצלם`` את המסך ושומר את זה בזיכרון,ניתן להוציא את התמונה שנלכדה אל תוך קובץ ע``י תוכנת ציור,(פשוט לעשות הדבקה) scroll lock - ישבתי,חיפשתי.ועד היום לא יודע מה זה עושה מלבד להדליק לי נורה ירוקה במקלדת..אם אתה שואל אותי..זה הכפתור היחיד בלי שימוש,רק ליופי..כדי להשלים סט של 3 כפתורים :) חג שמח eYaL

qaz

New member
תוכלי בבקשה :-(

תוכלי בבקשה לפרט איך אני עובד עם ה אינסרט, וה ``מצלם`` כי ניסיתי ולא הצלחתי

eYaL

New member
תוכל.. :)

אז ככה, האינסרט,אם תרשום שורה שלמה,ולאחר מכן תקיש על האינסרט,ותחזור לתחילת השורה ותנסה להקליד שוב,תראה שהכתב שלך עולה על הטקסט שכבר נכתב ולא ``דוחף`` אותו קדימה. PRINT SCREEN ,צילום מסך,מתבע כך: לאחר שאתה רואה עמוד\תמונה\או כל דבר אחר שעכשיו נמצא על הצג שלך..תקיש על הכפתור PRINT SCREEN פעם אחת,ולאחר מכן הפעל תוכנת ציור (מספיק אפילו התוכנה ``צייר`` של מיקרוסופט,יש לכולם) ושם תיגש ל->עריכה->הדבק. זה ידביק לך תצלום של המסך שנראה באותו הרגע שבו לחצת על הכפתור. eYaL

Mr.Sam

New member
scroll lock

SCROLL LOCK זה מקש לפועל בחלק קטן מהתוכנות, כמו לדוגמה באוטוקאד. אחרי זלוחצים עליו החצים מקבלים משמעות אחרי ממה שהם ואפשר לדפדף בעמוד , הפעולה היא זהה ללחיצה על הגלגלת בעכבר עם גלגלת...... אלכס, מנהל פורום ``תוכנות``.

qaz

New member
רגע רגע רגע! B-()

ה``צילום מסמך`` עובד . כל בכבוד על הקסם שגלתם לי! עם זאת הקסם עם ה ``ינסרט`` לא עובד למרות שעשיתי כל מה שהורתם לי (ב וורד) . אז אם זה לא עובד אני רוצה את הכסף בחזרה !! B-)

duke4you

New member
הנה הפתרון שלך

כנסי ל``כלים`` - ``אפשרויות``, גשי ללשונית ``עריכה`` וסמני וי על האפשרות ``מצב כתיבה על טקסט קיים``. כעת בכל בפעם שתלחצי על המקש insert שבמקלדת, כל כתיבה ``תדרוס`` מילים קיימות. לשם אידיקציה שלחצת על המקש insert, תסתכלי ממש למטה ותגלי 5 מילים באפור: rec trk ext ovr wph. בכל פעם שאת לוחצת על מקש insert המילה בשם ovr תצבע בצבע שחור = פעילה. לחצי נוספת על insert והמילה תחזור להיות אפורה = לא פעילה. :)

arye9

New member
סליחה

התחלתי לכתוב לפני שראיתי שעניתה חג שמח אריה

arye9

New member
הסבר בשלבים

-תכנס לוורד או (תלחץ על תגובה, כאן בפורום) -תכתוב אאאאאאאאאא -תשים את הסמן באמצע ה אאאאאאאא -תלחץ על ננננננננננ -תראה שפתאום השתנה מ אאאאאאאאא ל אאאאאנננננננ -תכתוב עוד פעם אאאאאאאאאאאאא -תלחץ על INS - תשים את הסמן באמצע ה אאאאאאאאאאאא -תלחץ על נננננננננ - להפתעת כלנו יופיע אאאאאאאאאאנננננננננננננאאאאאאאאאא - ה ננננננ הזיזו את ה אאאאא האחרונים INSERT באנגלית פרושו להחדיר, החדרתה את ה נננננ לאאאאאא הערה אם במקרה הINS כבר היה לחוץ אצלך אז ה``תופעות`` יהיו הפוכות בהצלחה וחג שמח אריה

duke4you

New member
וגם אני אומר סליחה על:

שכתבתי בלשון נקבה במקום זכר...אופס, חשבתי שאתה בת. :-(

למעלה