שאלה...

• פותח הנושא 09
  • פורסם בתאריך

09

New member
שאלה...

יש לי יותר מידי לחות בטרריום, מה אני צריך לעשות בשביל להוריד אותה? אני לא יכול להוריד טמפ' בגלל שהיא כבר במינימום שאני יכול להחזיק שם בירית...

כמה שאלות

מה הטמ"פ בטרריום? והאם יש לה מקום יבש שבו היא יכולה לנוח או שהכל רטוב? אתה גם תמיד יכול לסדר מכסה מאוורר וכלי מים קטן יחסית ובכך להוריד את הלחות אבל אל תשכח שזה נחש שמגיע מסביבה מאוד לחה. ויכול להיות שהרבה מדי לטעמך זה בדיוק מה שהיא צריכה. יונתן.

09

New member
..

הטמפ' נאה בין 22 ל30 מעלות... אי אפשר לעשות כלי מים קטן מכיוון שזה טרריום ביתי, סידרתי שם ממש חלק אם מים שיש שם דגים באופן קבוע (אבל לנחש יש מספיק שטח יבשתי), לשאלה שלך, יש שם חלק יבש, אבל קטן מידי וכשהו יגדל זה לא יספיק... תודה על התשובות :)

09

New member
לא ממש :) המשך...

אני לא יודע איך להוריד את הלחות... ועוד שאלה, באיזה גיל הביריות מגיעות לבגרות מינית (אם זה קשור, הנחש מאוד בריא..)?

תשובות

תדאג לאיוורר יותר טוב בכלוב זה יעזור לך עם בעיית הלחות. זכרים יכולים להגיע לבגרות מינית בגילאים 1-2 תלוי גם בגודל שלהם. ונקבות 2-3 אבל זה גם תלוי בתזונה נקבה שלא קיבלה כמעט לאכול ולא התפתחה טוב לא בטוח שתתרבה. המצב הבריאותי מאוד חשוב לרביה של נחש, נחשים לא בריאים יתקשו להתרבות ואם הם כן יתרבו הם עלולים לסבול מבעיות שלאחר הרביה הכוונה היא בעיקר לנקבות (עם כל הכבוד לזכרים עיקר העבודה היא על הנקבות). מקווה שעזרתי לך. יונתן

למעלה