שאלה!!!!!!!!!!

שאלה!!!!!!!!!!

לחברה שלי(קטיפונת)שירלי,יש בעיה במחשב לכן אני רושמת שאלה חשובה בשמה(היא בקשה ממני) הדגים שלה(מולי בלון+מולי מקסיקני)השריצו,מתו לה מלא דגיגונים והיא לא יודעת כיצד לטפל בהם,היא קנתה אוכל,היא שמה אותם בתא נפרד(תא השרצה)והטמפ' היא 26,מה יכולה ליהיות הבעיה של הדגיגונים שהם מתים?

wiz

New member
סביר להניח שבגלל תנאי מים

לא טובים מספיק, או תמורות חדות בטמפ'. השרצים עדינים ורגישים מאוד, ולכן הם זקוקים למים באיכות גבוהה. בתא ההשרצה אין תחלופת מים כמו ביתר האקווריום, והרעלים מצטברים בו ועלולים להרוג את הדגיגים.

לא יודעת מה תנאי המים שלהם,(שאלה)

את זה אני צריכה לשאול אותה....אבל עכשיו אני לא יכולה לדבר איתה על זה...אני אשאל אותה בזמן הקרוב ביותר שאוכל ואתן לכם הסבר מפורט. ושאלה לגבי דג קרב-החלפתי את האוכל המקולקל,ונתנו לחברה שלי אוכל לדיסקוסים,זה טוב לדגי קרב(זה עלים)

עוזאבי

New member
לפי מה שאני יודע כל ההשרצים שלה מתו

ואני חושב שהאוכל שנתנו לך הוא טוב

לא,אני יודעת למה הם מתו,

היא אמרה לי,עכשיו אחרי שהיא בדקה וחפרה עליהם,הם מתו כי הם נולדו פג!הפ נולדו שבוע לפני הזמן,היא עשתה הכל טוב,הכל לפי הספר! אבל הם נולדו פג...

חגי רץ

New member
זהירות!

את צריכה להבין שהדגיגונים הם יצורים מאוד מאוד עדינים וכל נגיעה בהם פשוט הורגת אותם ולכן יכולות להיות מלא סיבות מדוע הם מתים אולי המעבר לתא השרצה או טילטול המים שיכול לגרום להם להתנגש במשהו וכו´. איזה סוג דגים אלה?

למעלה