שאלה

חסויH

New member
שאלה

הייתי היום במסעדה ועלתה לי שאלה: זה ברור שהמראה וההתנהגות של המלצרית חשובים מאד. במידה והמלצרית שלך הייתה נחמדה, משרתת כמו שצריך, חייכנית אבל שמנה, זה היה מפריע לך?

Anna Karenina

New member
ממש, אבל ממש לא..!!

לדעתי זה אפילו מעליב לשאול שאלה כזו..!! מלצרית היא בנאדם כמו כל בנאדם אחר, ויש אנשים גבוהים, נמוכים, שמנים, רזים וכו', ומראה חיצוני ממש ממש לא אמור להפריע. שמנים יכולים להיות יפים ומטופחים, לפעמים אפילו יותר מ"רזים". עבדה איתי פעם מישהי שמנמונת, והיא בהחלט בנאדם מדהים וחייכן..היא תמיד צחקה עלי שאני "קיסם", ובאמת היתה אחלה אוירה. אז למה שזה יפריע? זו גישה מאוד מיושנת לשפוט אדם לפי מראהו.

gesus

New member
לי זה מפריע../images/Emo54.gif

אני לא מסוגל שמלצרית שמנה תשרת אותי. במקרה הזה אני מיד קורא לאחמ"ש שיסדר לי מלצרית בלונדינית,1.80 ורזה. לא מתפשר על פחות מזה.אם אין להם אז אני מזמין נערת ליווי שתמלצר לי. אבל בחזרה לשאלתך,אני לא מבין איך מישהי יכולה להיות גם שמנה וגם חייכנית.איזו סיבה יש לה לחייך,הרי היא שמנה.

אני יודעת שזה נשמע רע

זוהי לא דעתי האישית, אבל זה ידוע שמראה עושה את שלו, ומה לעשות... די טבעי שנתונים חיצוניים ישפיעו על לקוח- בעיקר גבר במקרה הזה. אז נכון שזה לא יפה להסתכל על הנתונים האלה, ונכון שיש בחורות שמנות שהן מלצריות מעולות. ובכל זאת זה לא יישמע לי מוזר אם בחורה שנראית טוב-(ולא רק במידות הגוף) תקבל טיפים גבוהים יותר. פרח

izabu

New member
זה לא משנה אם היא שמנה

אם היא חייכנית ושמחה ובאה במצב רוח טוב-זה מה שישפיע על ההנאה של האנשים ולא משנה אם היא כוסית בלונדינית אם היא תבוא במצב רוח רע כי בסופו של דבר האנרגיה שכן מועברת ללקוחות היא דרך ההרגשה-טובה או רעה אז הכי טוב זה להיות בשמחה תמיד.

izabu

New member
העיקר להיות בשמחה תמיד

כי האנרגיה שמועברת ללקוחות היא זו שאת מרגישה אם את "כוסית" שמרגישה חרא-זה מה שהם יקבלו ואם את שמנה שמרגישה נהדר-זה מה שהם יקבלו וזה מה שחשוב חשוב מצב הרוח,החיוך, הגישה תחשבי את כשאת מדברת עם מישהו שהוא שמן/רזה יש קשר בין איך את מרגישה לגביו לבין איך שהוא נראה?הוא מצחיק יותר אם הוא רזה?הוא נעים להיות איתו יותר אם הוא שמן? שמן/רזה זה רק שיקול אסטתי ולא יותר.כמובן עד שזה מגיע לאיך שהבנאדם מרגיש לגבי איך שהוא נראה.

למעלה