שאלה...

שאלה...

יש לי לאחרונה הרבה כאבי בטן חזקים וקשיים בעיכול ועייפות עשו לי בדיקת דם לפני מספר ימים -3מבחנות לקחו בתוצאות כך נאמר לי לא מצאו כלום האם אפשר בקלות לזהות/לגלות התחלה של סרטן כלשהו? דרך בדיקות הדם שעשיתי תודה מראש ישראל

כמו כן יש פה מישהו שעבר גסטרו סקופי

גסטרו סקופיה? אני רוצה להתעניין כי אני כנראה לפני תודה.. אז מי שעבר...שיכתבו לי ..תודה

../images/Emo24.gif

ישראל יקר.. אתה תעבור את הבדיקה.. קטן עליך . ץחשוב שעוד רבים עברו אותה לפניך ותראה .. הם בסדר:) גם לפני הבדיקה הרופא ידבר איתך יסביר לך קרוב לוודאי את התהליך ושאתה מוכרח לשתף איתו ועם הקרציה שעומדת לידו פעולה(שהיא בסיפור שלנו העוזרת שלו, סוג של אחות רחמניה שמחזיקה לך את היד ותמיד טוב לדעת שיש מה למחוץ) אז אל תדאג, הכל יהיה בסדר!! אני עברתי את הבדיקה ב"לין". זה חשוב.. ואחר כך אסור היה לאכול לכמה שעות(שזה היה לי הכי קשה כי אני מתה על אוכל) :) ואל תשכח ש......... כולם אוהבים את ישראל.. שיהיה לך יום כתום ושנטי..

נאן

New member
בקשר לבדיקה...

היי ישראל הבדיקה לא נוראית כללל וכלל עברתי אותה לפני חודש. מזריקים לך חומר מטשטש ועד שאתה מתעורר הם מסיימים כבר. צריך רק להיות בצום לפני אני הופתעתי לגלות שהבדיקה הלכה חלק עשיתי אותה פעמיים וזו היתה לי הפעם השלישית היום יש אמצעים יותר מתקדמים ויותר קלים כנראה. בהצלחה נאנוש

רמי28

New member
../images/Emo50.gifלא נעים לא נורא

אהלן ישראל, א. אני מקווה שבאמת הכל בסדר אצלך ב. הבדיקה עצמה קצת לא נעימה אבל גם לא סוף העולם. מה שקורה שמרססים לך בפה תרסיס שירדים לך את החך ואח"כ מזריקים לך זריקת טשטוש ככה שבאמת לא מרגישים כלום. בבדיקה עצמה מחדירים לך צינור גומי עם מצלמה בקצה לתוך הוושט ומצלמים סרט על הוושט, במידה ומוצאים פוליפ אז לוקחים דגימה ושולחים לביופסיה ואח""כ מחכים בערך שבוע.... שיהיה המון בהצלחה תעדכן אותנו מה קורה איתך

כולם אוהבים את...

לא עברתי את הבדיקה, אבל מה שלא יהיה, שיעבור לך בקלות ושימצאו לך רק את הבריאות!
גלי

גסטרו סקופיה,,,

זוהי בדיקה קלה מאוד. עברתי אותה 4 פעמיים ועדיין אני נושמת
במרפאת לין בחיפה הם נוהגים להתיז מן ספריי לחלל הפה.. את זה לא הייתי מציעה לך לעשות. <הבדיקה הראשונה שלי הייתה שם>
את שלושת הבדיקות הנוספות עשיתי במרפאת זבולון ושם היא מזריקים חומר מטשטש ישר לתוך הווריד וכשאני התעוררתי... מיד שאלתי...אני לפניי או אחריי
אז ככה שהבדיקה בכלל לא קשה.. אפילו יצאתי משם לטייל.. אומנם דיברתי מעט שטויות בדרך בגלל הטשטוש... <נו טוב תמיד אני מדברת שטויות רק שבמקרה הזה היה לי את מי להאשים>
אבל עכשיו ברצינות שיהיה לך בהצלחה והמון בריאות הבדיקה באמת קלה מאוד

הודגיק

New member
גם אני

אני אחרי ההקרנות ... ועכשיו יש לי צרבות בלתי נשלטות... אז כנראה גם אני הולך לעבור גסטרוסוקפיה. הודג'יק.

מדורה בבטן ועשן מהאזניים...

זה אחד הדברים שאני זוכרת מתקופת ההקרנות. והכימו לא שיפר את המצב, ככה כמה שנים טובות אחרי זה ולצערי עדיין מסתובבת עם "טאמס" בתיק. והרבה הרבה מיים. הטיפולים האלה פשוט הרסניים ולוקח לגוף זמן להתאושש מהם. אני לא יודעת לאיזה איזור קיבלת הקרנות, אצלי זה היה לאזור הצוואר ובית חזה עליון והבטן שלי בפירוש נפגעה מזה. אני חושבת שבמקרה הזה תזונה נכונה יכולה מאד לעזור, להתחיל לברור יותר מה אתה אוכל ובאיזה כמויות. ואולי גם כמו לאנשים שיש להם אולקוס, לחלק את הכמויות על יותר ארוחות קטנות במשך היום מאשר שתי ארוחות גדולות. ולשתות המון מיים. זה גם מנקה את הגוף וגם מרגיע את הבלגן בבטן. דרך אגב... מגיע לך מזל טוב, לא??
יומולדת שמח להודג'יק

למעלה